Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Που μας έστειλες Γιωργάκη;

Κατηγορούμενος είναι ο Ντομινίκ Στρος Καν για απόπειρα βιασμού καμαριέρας σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης. Η είδηση αυτή έγινε γνωστή χθες. Η πληροφορίες που μεταδόθηκαν είναι πως μπήκε η καθαρίστρια στη σουίτα (των 2000 δολαρίων τη βραδιά νομίζοντας πως είναι άδεια. Εμφανίστηκε ο κατηγορούμενος μπροστά της γυμνός κι αφού κλείδωσε την πόρτα επιχείρησε να της κάνει στοματικό έρωτα.
Η κοπέλα ξέφυγε και το κατήγγειλε στην διεύθυνση. Αυτός εν τω μεταξύ την «κοπάνισε» αφήνοντας ένα κινητό του. Οπότε η αστυνομία τον κατέβασε από το αεροπλάνο.
Που μας έριξες Γιωργάκη (Παπανδρέου) στον υπόκοσμό. Ή μάλλον ακόμη πιο κάτω.
Κατηγορούσαν τον Ανδρέα (ένας είναι ο Ανδρέας) ότι ήταν γυναικάς το ίδιο και τον Σαρκοζί. Αυτοί τις παντρέφτηκαν (Την Δήμητρα και την Κάρλα).
Ήταν και είναι μάγκες αυτοί. Γιατί και τη θέση τους να εκμεταλλεύθηκαν με την συναίνεσή της η γυναίκα που είχαν κι έχουν δίπλα τους. Μπορεί όχι από αγάπη αλλά έστω από υστερόβουλα, που κερδίζουν κι αυτές. Έτσι δεν κάνουν και μερικοί στην Ελλάδα; Δεν εκμεταλλεύονται τα φώτα που είναι στάμενα πάνω στην ερωμένη τους για δημοσιότητα; Ο «Ελεύθερος Τύπος» είχε αρκετά τέτοια ζευγάρια υπό τον τίτλο «Ο κύριος της κυρίας» Πάντα υπάρχει και η περίπτωση της πραγματικής αγάπης.
Κι ο Μπερλουσκόνι ακόμη πιο ηθικός είναι. Κάνει ότι κάνει με ανήλικες και μη αλλά όσο κατακριταίο και να ναι (που είναι) τουλάχιστον τις αμείβει. Δεν τις βιάζει.
Θα μου πείτε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι γνωστός για τον βιασμό λαών (του τρίτου κόσμου) και τον τελευταίο χρόνο ήρθε και προς τα μέρη μας. Το ξέρουμε καλά και τον νιώθουμε τον επανειλημμένο βιασμό του. Βέβαια μερικούς τους αρέσει αλλά δεν παύει να είναι βιασμός.
Εκεί μας έριξε ο Γιωργάκης. Στο στόμα του λύκου. Μάλλον σ’ άλλο μέλος του σώματος του κ. Ντομινίκ Στρος Καν.
Σημείωση: Όλα αυτά βεβαίως αν αποδειχθεί η ενοχή του. Αλλιώς ξεκινά μια μεγάλη ιστορία παγκόσμιας συνωμοσιολογίας κατά της Ελλάδας, των δανειστών μας ή (και) των Γάλλων Σοσιαλιστών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου