Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Το Χόλιγουντ μας βοηθάει


Η ζέστη που φυσιολογικά ανεβαίνει και σήμερα, μου στέρεψε τις ιδέες μου από την συνήθειά μου για το καθημερινό μου κείμενο που σχολιάζω την επικαιρότητα.
Αρχισα λοιπόν να ψάχνω για καμμιά ιδέα στα blog.
Πριν λίγο είδα ένα χθεσινό κείμενο στο tro-ma-ktiko (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com) που καθόλου τρομακτικό δεν είναι. Το αντίθετο μάλιστα. Πολυ αισιόδοξο:
Το κίνημα «Save Greece» του Χόλιγουντ!
Μόδα έχει γίνει η Ελλάδα στο Χόλιγουντ. Οι αστέρες του κινηματογράφου δηλώνουν πλέον «Αγανακτισμένοι» και έχουν δημιουργήσει τη δική του εκστρατεία για την σωτηρία της Ελλάδας.
Ο τρόπος είναι ένα μπλουζάκι, το οποίο απεικονίζει το χάρτη της Ελλάδας και φέρει την επιγραφή «Save Greece».
Ο «ιθύνουν νους» της εκστρατείας δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά «εγκέφαλος» φέρεται να είναι ο ελληνικής καταγωγής κωμικός ηθοποιός Ζακ Γαλιφιανάκης.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα συλλεκτικά t-shirt πωλούνται προς 100 δολάρια και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα μπουν σε ειδικό λογαριασμό για την αποπληρωμή του του χρέους της Ελλάδας.
Ήδη μπλουζάκια φορούν πολλοί αστέρες όπως ο ο Charlie Sheen, η Gisele, η Katie Holmes, ο Tom Cruise, ο Justin Bieber, η Shakira, o Bono, η Angelina Jolie και ο Brad Pitt και ο George Clooney, ενώ η λίστα με τους φιλέλληνες… μεγαλώνει!
Αφού σκεφτηκα πως αφού μας μπλέξαν (και όπως λεγαν οι φοιτητές στην Ισπανία «μη ξυπνήσουμε τους Έλληνες») καλά να πάθουν που μας ξύπνησαν, αρχίσαμε τα απίστευτα είπα να βάλω τη φωτό της Gisele να φορά το συγκεκριμένο μπλουζάκι, καθώς και βίντεο προώθησης της κίνησης που βρήκα.
ΜΠΡΑΒΟ Σ’ ΟΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου