Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Καιρός να μιλήσουμε λίγο για μπάλα

Σήμερα έχουμε τον πρώτο αγώνα του champions league που συμμετέχει για φετος Ελληνική ομάδα. Παίζει ο Παναθηναϊκός με την Δανέζικη Οτένσε (μεταδίδεται από τη Nova 2 στις 9.00).
Προβλέπω θα είναι η πρώτη παράσταση των ελληνικών τσίρκων (συγγνώμη ομάδων) στο champions league.
Κι εξηγώ τι εννοώ. Φέτος μου φαίνεται πως οι ομάδες μας θα είναι σάκος του μποξ στον κορυφαίο αυτό θεσμό.
Ο μεν Παναθηναϊκός, που ξεκινά σήμερα, ποιο λογικά μια που δεν έχει λεφτά. Ετσι πούλησε τον καλύτερο παίχτη κι ο Βιτόλο που ήρθε, αν δεν κάνω λάθος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Ο Ολυμπιακός, πάλι, θα έχει τα χάλια του μια που ο νέος του πρόεδρος έχει κάνει σε μια χρονιά όσα λάθη δεν έκαναν πρόεδροι του Ολυμπιακού από την καθιέρωση του επαγγελματισμού στην Ελλάδα, μη των κ.κ. Κοκκωτά και Σαλιαρέλη συμπεριλαμβανομένων.
1) Εφερε τον κ Βαλβέδε παρακαλώντας τον για προπονητή
2) Έδιωξε όλους σχεδόν τους Έλληνες
3) Έμπλεξε άσχημα με τις συμμορίες των στημένων και η πλάκα είναι πωε κατηγορείτε πως έστησε τον αγώνα Μακάμπι – Ολυμπιακός.
Ναι τον αγώνα με τον οποίο αποκλείστηκε από την Ευρώπη πέρυσι ο Ολυμπιακός (ευκαιρία και δικαιολογία γι’ αυτόν να εκδιωχθεί ο κ. Λινεν). Ετσι αν, παρ’ ελπίδα τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός και μάλιστα με υποβιβασμό, θα ελιναι η μοναδική ομάδα στον κόσμο ποντιακό ανέκδοτο. Θα τιμωρηθεί με υποβιβασμό γιατί έστησε αγώνα ΚΑΤΑ της ίδιας
4)Από το φετεινό ρόστερ επιτρέπει στον συγκεκριμένο Ισπανό (που καταστρέφει την ομάδα να βάλει στο ψυγείο του Ρόμενταλ και Πάντελιτς (λες και είναι τυχαίοι και οι δυο τους) καθώς και τον Ντάσμπισαϊρ που γυρισε τον φοβερό τελικό με την ΑΕΚ το 2009. Ματς για το οποίο περηφανεύεται ο αχάριστος)
Ας ξεχάσουμε τα χάλια που μας έφεραν οι πολιτικοί μας κι ας απολαύσουμε την 1η παράσταση του τσίρκου “Ελληνική ομάδα champions league” με πράσινες φανέλες τώρα ενώ το Σεπτέμβρη θα φορέσει ερυθρόλευκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου