Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Όλα εδώ πληρώνονται

Χθες πρωί πρωί της Τρίτης(αξημέρωτα σχεδόν, όπως γινονται οι εκτελέσεις) βγήκε η απόφαση για την πτώση των ομάδων του Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας.
Απόφαση που σημαίνει την σωτηρία της ΑΕΛ και το Πανσεραϊκού. Έτσι το όνειρο του κάθε Λαρισαίου φίλαθλου έγινε πραγματικότητα. Να πέσει ο Ολυμπιακός Βόλου (του Μπέου) για να μείνει στα σαλόνια η ΑΕΛ.
Και απευθυνόμενος στον κάθε Βολιώτη φίλαθλο του λέω. Δεν έχουμε τίποτε εμείς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο στη Λάρισα κατά του Ολυμπιακού Βόλου. Με τον Μπέο τα έχουμε.
- Τον άνθρωπο που παραμονές των περιφερειακών εκλογών του 2010 έκανε την απαράδεκτη δήλωση πως «απαγορεύει κάθε Λαρισαίο να πατήσει το πόδι του στο Βόλο» στερώντας κατ’ εμέ ψήφους από τον κ. Παπατόλια που φοβήθηκε μα την καταδικάσει, ενώ καταδίκασε από την πρώτη μέρα τον υποβιβασμό της ομάδας αντιδρώντας ως τέως νομάρχης Μαγνησίας.
- Που φέρθηκε άκομψα στον κ. Τσώλη, ενώ δικό του δημιούργημα ήταν η τόσο καλή ομάδα, απολύοντάς τον επειδή ευχήθηκε να σωθεί η ομάδα στην οποία έκανε καριέρα (την ΑΕΛ) ενώ την είχε νικήσει μέσα στο AEL FC ARENA.
- Που μίλησε υποτιμητικά για το νεόχτιστο αυτό γήπεδο λέγοντάς το ΜΑΝΤΡΙΓΑΛ ξεχνώντας προφανώς (αν και δεν είμαστε όλοι από οικογένειες κτηνοτρόφων) είμαστε περήφανοι που είμαστε μεγαλωμένοι σε αγροτικές οικογένειες και το έχουμε καμάρι που μας λένε ΤΥΡΙΑ. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το σύνθημα που δονούσε το Αλκαζάρ σε δοξασμένες εποχές. «Η Ευρώπη δεν μπορεί δίχως γάλα και τυρί».
Και τι φταίει η ομάδα να υποβιβαστεί επειδή είχε πρόεδρο λαμόγια;
Εκτός από τους αγώνες που κέρδισε με δόλιο τρόπο, δεν έχει κατονομαστεί άλλος εκτός του ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου 0 – 4 (!!!) τα λεφτά που έβαζε ο κ. Μπέος στην ομάδα ήταν προϊόν εγκλήματος. Και ως κλεπταποδόχος η ομάδα πρέπει να τιμωρηθεί να καθαρίσει, όπως και η Καβάλα.
Το τέλειο θα ήταν να ερχόταν στις φυλακές της Λάρισας ο κ. Μπέος, που είναι πολύ κοντά στο AEL FC ARENA να ακούει της ζητωκραυγές των Monsters (Λέσχη φιλάθλων ΑΕΛ) σε κάθε εντός έδρας αγώνα για πρωτάθλημα και κύπελλο. Καθώς και την αποθέωσή του, μια που μια που θα ξέρουν πως ακούει., με την αναφορά του ονόματός του ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ.
Περιττό να σας πω το πόσα κιλά τυρί έχουν να παραληφθούν από τους φύλακες με παραλήπτη τον ίδιο για να τον ευχαριστήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου