Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Το πάθημα του νυν δημάρχου Πειραια
που στηριχθηκε απο τον Ολυμπιακό

Στηρίζει λένε οι εφημερίδες τον κ. Γιάννη Δημαρά για περιφερειάρχη Αττικής ο Παναγώτης Φασούλας από τους πρωταγωνιστές του έπους του 1987 (η Εθνική ελλάδας στο μπάσκετ πήρε το πανευρωπαϊκό κύπελλο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ήταν ο πρώτος μας τίτλος σε ομαδικό άθλημα) και νυν δήμαρχος Πειραιά με το ΠΑΣΟΚ.
Το κυβερνών κόμμα δεν τον στήριξε αν κι εκλεγμένος δήμαρχος Πειραιά. Είναι κάτι που σπάνια γίνετε, το να μη στηριχτεί ο εκλεγμένος δήμαρχος μιας περιοχής. Ο κ. Φασχούλας έχει παράπονα από την κυβέρνηση, που είναι αυτή που τον στήριξε γιατί του μείωσαν την χρηματοδοτική. Ετσι για να τα «βγάλει πέρα» οικονομικά δανείστηκε
Έτσι ο Πειραιάς είναι (νομίζω αλλά και πρώτος να μην είναι είναι στην δεκάδα) ο πιο χρεωμένος δήμος της Ελλάδας..
Το ΠΑΣΟΚ επέλεξε να στηρίξει στον Πειραιά τον κ Μιχά ως τώρα νομάρχη Πειραιά και υποσχεθήκαν στον κ Φασούλα την αντινομαρχία Πειραιά, που τελικά δεν του τη δώσαν.
Φυσικό είναι ο κ. Φασούλας να στηρίξει τον προερχόμενο απο το ΠΑΣΟΚ, αντάρτη κατά του ΔΝΤ, κ Δημαρά.
Δεν ξέρω γιατί φερθήκαν έτσι στον άνθρωπο που πουθενά δεν άκουσα πως είναι αποτυχημένος. Προδομένος από τους συντρόφους του είναι. Όπως είμαστε όλος ο ελληνικός λαός με το κόμμα που διαχειρίζεται τη ζωή μας τον τελευταίο χρόνο.
Έχουν βλέπεις την εντύπωση ότι το ΠΑΣΟΚ το 2006 εξέλεγε δήμαρχο Πειραιά, κι έχουν την δύναμη να επιβάλουν όποιον θέλουν.
Όχι δεν τον εξέλεξε το ΠΑΣΟΚ, αν κι εκλέχτηκε υπό την σημαία του. Τον εξέλεξε ο Ολυμπιακός. Βλέπετε ο Παναγιώτης είναι αγαπητός στον «ερυθρόλευκο λαό».
Το ότι ακόμη ένας μεγάλος άφησε τον ΠΑΟΚ και κατέκτησε με τον Ολυμπιακό τίτλους σε Ελλάδα κι Ευρώπη έκανε τους ανθρώπους εκεί, να τον αγαπήσουν. Έτσι ο Παναγιώτης Φασούλας ρίζωσε στον Πειραιά που τον ανέδειξε «πρώτο πολίτη»
Επιτυχιμένος ο κ Μίχας ως αντινομάρχης Πειραιά αλλά ο λαός του Πειραιά έχει τον δημαρχό του. Που με δόλο, του τους στερούν οι κομματικοί εγκάθετοι.
Μια πρόταση στον κ. Μαρινάκη και την διοίκηση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.
Μήπως, σε συνεννόηση ίσως και με το άλλο ιστορικό σωματείο του Δήμου τον Εθνικό να «κατεβάζει» υποψήφιο Δήμαρχο; Να στείλετε πρώτοι εσείς τα κόμματα στη θέση τους να κάνουν την δουλειά τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου