Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ο Μικροπρεπής κ. Μπέος μιλά εκ μέρους του μεγάλου Ολυμπιακού Βόλου

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλο κ. Μπέος που με τις δηλώσεις του στην αρχή της εβδομάδας προσπάθησε να βάλει φωτιά στο ντέρμπι του Σαββάτου μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της ΑΕΛ.
Δήλωσε λοιπόν αναβοώντας την παλιά κόντρα μεταξύ των γειτωνικών πόλεων πως απαγορεύεται να μπει Λαρισαίος φίλαθλος στον αγώνα του Σαββάτου. Κι όχι μόνο αυτό αλλά και να προσεγγίσει το Πανθεσσαλικό στάδιο, (ως εδώ ας πούμε καλά μια που πάντα όλοι φοβόμαστε αυτά τα ματς) αλλά συμπλήρωσε και περιοχή του Βόλου.
Βέβαια αυτό ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων από Λαρισαίους. Αν και Λαρισαίοι δημοσιογράφοι τον αποκαλούσαν σε θεσσαλικά κανάλια κ. πρόεδρε. Ο κ. Μπέο ΔΕΝ είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου μια που καταδικαστική απόφαση της εποχής που ήταν πρόεδρος του Πανιωνίου δεν του επιτρέπει να ΄ναι πρόεδρος ομάδας Α’ εθνικής.
Βέβαια στο πρώτο σκέλος όπως προείπα ίσως και να ‘χει λίγο δίκιο. Μια που σε νίκη του Ολυμπιακού Βόλου στο Αλκαζάρ Λαρισαίοι «φίλαθλοι» κυνήγησαν μετά το τέλος του αγώνα τους Βολιώτες ως τα σύνορα του νομού. Ένας από τους πρωτεργάτες όμως αυτού του απαράδεκτου γεγονότος είχα άδοξο τέλος (βρέθηκε νεκρός έξω από «σκυλάδικο» της Λάρισας). Αλλά και πολλοί Λαρισαίοι φίλαθλοι αναρωτιούνται «Ποια η ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου;» Άλλο λάθος μια που μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να μην έχει τον όγκο της ιστορίας της ΑΕΛ αλλά έχει πολύ πιο μεγάλο μάκρος μια που όταν ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν στην Α΄εθνική ΑΕΛ δεν υπήρχε καν. Και στον Βόλο η φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου (και της Νίκης) είναι πιο πολλοί απ’ το σύνολο ίσως των φίλων των ομάδων του ΠΟΚ και δε θα ‘ταν υπερβολή να προσθέσω και τους ΠΑΟΚτζήδες.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά το πρόβλημα τελικά θα το έχει ο κ. Παπατόλιας και οι υποψήφιοι του στις 7 του Νοέμβρη που θα πρέπει να πείσει του Λαρισαίους να τον ψηφίσουν. Και θα έχει το πρόβλημα αυτό γιατί είναι οι εκλογές πολύ κοντά (σε 15 μέρες) και όχι οτι δίνει κανείς σημασία το τι λέει ένας από την εκεί πλευρά έδτω κι αν είναι ΠΡΩΗΝ πρόεδρος της ομάδας και μεγαλομέτοχός της
Άλλωστε οι Λαρισαίοι αμφιποψήφιοι του κ Παπατόλια δεν το εκμεταλεύτηκαν ούτε αστειευόμενοι. Να πουν δηλαδή «κανένα ψήφο στον Αυστριακό περιφερειάρχη» (Τους λέμε Αυστριακούς όπως αυτοί μας λένε «Πλατύποδες» ή τόση εκτίμηση μας έχουν οι εξ Ανατολών γείτονες μας.
Βέβαια είμαι σίγουρος πως θα υπάρξουν την ερχόμενη βδομάδα περιεκτικά σχόλια όταν με τη νίκη της μέσα στο Πανθεσσαλικό στάδιο η ΑΕΛ ξεκολήσει από τον πάτο της βαθμολογίας της Α’ εθνικής και δείξει στους Βολιώτες ποιος είναι το αφεντικό (ποδοσφαιρικά) στη Θεσσαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου