Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Γιατί ΔΕΝ βλέπω Αλ Τσαντίρι News

Από την εποχή των «Μήτσων» οι δουλειές του Λάκη Λαζόπουλου ήταν από τις
εκπομπές που παρακολοθούσα φανατικά.
Από μια εποχή όμως και μετά δεν τις παρακολουθώ καθόλου. Εμένα μου άρεσε ο συμπατριώτης μου, στην γειτονική Νίκαια μεγάλωσε, στην συγκεκριμένη εκπομοπή όταν κατάγγελνε την AGB.
Οχι τώρα που όποιο κανάλι γυρίσω σε όλα τα πρωινά και μεσημεριανάδικα βλέπω αποσπάσματα του. Και μάλιστα τα χειρότερα για μένα κομμάτια.
Η πολιτικές του απόψεις δε με απασχολούν. Θες ότι οι πολιτικές του γνώμες είναι κοντά με τις δικές μου, θες ότι έχω μάθει να μη δίνω μεγάλη σημασία στην σάτιρα σε πολιτικά θέματα που ίσως να «με πειράζουν»;
Αυτό που μ’ ενοχλεί είναι η θέση του σε «ελαφρά θέματα» και κυρίως το κατά καιρούς κόλλημα με πρόσωπα και θέματα που δεν το αξίζουν.
Συμπάθισα ως ηθοποιό την κ. Νενίση. Είπε μια φορά για μια παράσταση της, που είχαν επί σκηνής μια μηχανή από τρένο, πως «το τρένο παίζει καλύτερα απ αυτή». Το ξανάπε και σ’ άλλη εκπομπή του. Και σ’ άλλη και σ’ άλλη.
Πριν λίγα χρόνια η κ, Ντενίση παντρέφτηκε με τον Βολιώτη κ. Πολύζο.Ασχολήθικε τόσο με τον γάμο των ανθρώπων όσο και με τον (ένα χρόνο μετά χωρισμό τους) με τέτοιο τρόπο που ντράπηκα που είναι συμπατριώτης μου.
Ως και τον κ. Κούγια κόντεψα να συμπαθίσω. Γιατί την εποχή που ο εν λόγω μεγαλοδικηγόρος πήδηξε στο προαύλιο του Alter για να συνετίσει τον κ. Τριανταφυλλόπουλο που έκανε εκπομπή, ως συνήθως, το επαναλάμβανε σε κάθε εκπομπή. Όπως έμαθα, μια που δεν τον παρακολουθούσα πια, επαναλάμβανε τον χωρισμό του. Και βασικά οτι έδειχνε το σημάδι που έλεγε ο κ. Κούγιας ότι «έφαγε τακουνιά».
Το τελευταίο το έμαθα από μεσημερινάδικο όπως και ότι σχολίασε τον κ Αρναύτογλου για την γελάδα του. Και την συγκεκριμένη αγελάδα και το σε τι παιχνίδι πρωταγωνιστούσε το έμαθα από την εκπομπή της κ. Λαμπίρη
Αυτό που μ’ έκανε έξω φρενών και για ακόμη μια φορά ντράπηκα που δηλώνει Λαρισαίος, είναι η συμπεριφορά του στην κ. Εφη Σαρρή.
Στις εκλογές του 2007 η κ. Σαρρή ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΛΑΟΣ. Ούτε το κόμμα συμπαθώ αν και το δέχομαι σ’ ένα δημοκρατικό πολίτευμα όπως το δικό μας και την κ. Σαρρή την θεωρώ πολύ «σκυλού».
Όμως ας μη την εκλέξει ο Λαός, Αυτός (επανελειμένα όπως κάνει συνήθως) έβγαλε ένα βιντεάκι από ηχογράφισή της σε στούντιο που ανέμιζε την φούστα της και κάποιος ηχολήπτης το διέρευσε στο Internet. Και το κυριότερο σατύριζε πάλι συνέχεια το τραγουδάκι «σταυρώστε με σταυρώστε με» που για προεκλογικούς λόγους είχε βγάλει η ίδια στο Internet. Και τη έλεγε πόρνη με τέτοιο τρόπο που θα πλήρωνε πολλά στο δικαστήριο αν δεν ήταν, ο ίδιος προβεβλημένος.
Ενώ με τον κ. Καμπρουράκη που την είχε καλεσμένη και την ρωτούσε για μεγάλα προβλήματα της εποχής βγάζοντάς τη άσχετη (λες και η κ Σαρρή είπε ποτέ θα λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας) τσιμουδιά
Καλή γενικά, η εκπομπή του κι ας ασχολείται με όποιον θέλει.
Το λάθος όμως που κάνει ο κ. Λαζόπουλο είναι πως επαναλαμβάνεται σε κάθε εκπομπή του. Νομίζει δηλαδή ότι βρίσκεται στο θέατρο που λέει, όπως είναι φυσικό, τα ίδια κάθε βράδυ, έχοντας διαφορετικούς θεατές. Ενώ στην τηλεόραση τον βλέπουν συνέχεια οι ίδιοι. Παρα πολλοί, εκατομμύρια άνθρωποι, αλλά οι ίδιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου