Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Κατατέθηκε το πόρισμα για το Βατοπέδι. ΚΑΙ:

Όσο φτάνουν οι δημοτικές εκλογές το ΜΜΕ, κι όχι μόνο, «σηκώνουν» πάλι το θέμα του «σκανδάλου του Βατοπεδίου». Πρέπει βλέπεις να ξεχαστούμε από τ μέτρα που μας παίρνει η κυβέρνηση.
Μας καθησυχάζουν οτί δε θα πάρουμε νέα μέτρα. Ενώ ο κ. Όνλι ρεν μιλά ότι αν αναδιαρθρωθεί το χρέος θα πρέπει να επικυρωθεί και πάλι το μνημόνιο. Αλλά όλα αυτά μετά τις εκλογές.
Φυσικά ο λαός δεν τους πιστεύει πια. Ουτε τους Πράσινους ούτε τους μπλε. Κι όλα αυτά που μας κάνουν οι σχολιαστές που είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία, και οι εκπομπές, δε μας αγγίζουν καν.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι εφημερίδες που έχουν το μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα είναι οι MEGAλες. Κι άλλες έχουν οικονομικά προβλήματα και κάνουν απολύσεις αλλά οι συγκεκριμένες δε θά ’πρεπε μια που έχουν την φήμη των έγκυρων. Γι αυτές λέει πως η κυβέρνηση θέλει να τις στηρίξει οικονομικά. Για εδώ υπάρχουν λεφτά ε;
Και να γυρίσω στο ότι μας δείχνουν, πάλι προεκλογικά, το Βατοπέδι. Εδώ που μας έφερε η κυβέρνηση, γιατί ότι και να λέει ο καθένας η κυβέρνηση μας έφερε, μου φέρνει στο μυαλό αυτό που λέει καμιά φορά ο φίλος μου ο Γιώργος. «Εδώ καίγεται το σπίτι μας με το ματς θα ασχολειθούμε;» Και να το πω καλύτερα θα φέρω το εξής παράδειγμα.
Το 2007 κάηκε ο νομός Ηλείας. Τον Αύγουστο του 2007. Μετά τον 15αύγουστο. Αυτή την εποχή είναι η εποχή που στη Θεσσαλία υπάρχουν πολλά «πράσινα σκουλίκια» στην καλλιέργια του βαμβακιού. Και οι αγρότες τα συνήθως τα αντιμετωπίζουν με πολλούς ψεκασμους.
Είναι λοιπόν ακριβώς κάτοικο της Ζαχάρως πχ και να λέγαν την εποχή που καιγόταν το χωριό. «Μεγάλο πρόβλημα και τεράστια οικονομική των αγροτών της Θεσσαλίας. Δε προλαβαίνουν να αγοράζουν φάρμακα και να ψεκάζουν για την καταπολέμιση του «πράσινου σκουλικιού» για να υπάρξει και φέτος παραγωγή».
Και την ίδια ώρα να παίρνει φωτιά το σπίτι του γείτονα ή ακόμη πιο έντονα να λμπαδιάζει το δικό του. Θα στεναχωρηθεί πολύ για το δράμα του αγρότη.
Στα παλιότερα των υποδημάτων μας λοιπόν για το Βατοπέδι.
Φάγαν ακίνητα οι καλόγεροι;
Ε και;
Και τι έγινε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου