Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Να μείνει στην πατρίδα της μητέρας του
και δική του, γιατί αυτή υπηρετεί

Δεν είναι η πρώτη φορά που απεργεί η μισή Ελλάδα (το όλη σίγουρα είναι υποβολή).
Είναι η πρώτη φορά όμως που κάποιοι κάνουν κατάληψη σε σημαντική υπηρεσία τους (Απεργοί της ΓΕΝΟΠ εκεί που τυπώνονται οι λογαριασμοί) για να μη γίνει η δουλειά που γίνεται εκεί. Και από πάνω άλλοι απεργοί να πηγαίνουν για συμπαράσταση. Άκουσα για απεργούς στα ΤΕΙ.
Λένε τώρα, από την κυβέρνηση, πως θα τους τυπώσουν αλλού. Το θέμα είναι που θα βρουν τα στοιχεία και αν τα έχουν που θα βρουν τα χρήματα να τα τυπώσουν.
Απεργούν τα Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα και γίνατε χαμός.
Απεργούν και στον ΟΤΑ (μάλλον δεν απεργούν μια που δεν εξαγγέλθηκε απεργία και γι’ αυτό δεν μπορούν να τους επιστρατέψουν) και γέμισε όλη η Ελλάδα με σκουπίδια. Θέλουν πάλι να βάλουν ιδιώτες. Τώρα που θα βρουν λεφτά δεν ξέρω.
Άκουσα στην τηλεόραση εκπρόσωπο (νομίζω των ΜΜΜ) να λέει πως «η απεργία είναι πολιτική και αίτημά μας είναι να φύγει η κυβέρνηση».
Λένε πολλές φορές πως ορισμένες απεργίες είναι πολιτικές αλλά πρώτη φορά το ακούω από απεργό.
Σε ερώτηση μα ταλαιπωρείται ο λαός η απάντηση του ήταν πως ο κόσμος μας λέει να συνεχίσουμε.
Τέτοιο πρέπει να ήταν το κλίμα κατά την εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο.
Εκτός των άλλων στις συνεδριάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να παίζετε το θέατρο του παραλόγου. Άρχισαν να διαμαρτύρονται πρώην υπουργοί που υπηρέτησαν είτε σ’ αυτή την κυβέρνηση (Κουσελάς, Κατσέλη) είτε σε προηγούμενες του ΠΑΣΟΚ (Βάσω Παπανδρέου) βέβαια στην τελική θα πάνε να ψηφίσουν συντεταγμένα, ίσως βρεθεί κανένας να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο. Το θέμα είναι πως τελικά θα περάσει και τελικά ΜΑΛΛΟΝ δε θα αντέξει η κυβέρνηση.
Αφού το μέλλον της κυβέρνησης είναι προδιαγραμμένο δεν παραιτείται τώρα που πάει στην πατρίδα του (συγγνώμη στη πατρίδα της μητέρας του Margaret) που μαθαίνω θα πάει από βδομάδα ο πρωθυπουργός μας να μείνει μετά εκεί; Και εμείς θα τα βγάλουμε πέρα. Έχουμε ξαναφτιάξει πολλές φορές την Ελλάδα όταν φύγαν οι προδότες που μας κυβέρνησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου