Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Το πολυνομοσχέδιο περνάει αλλά... βαδίζουμε
προς «Ελληνική Οχτωβριανή επανάσταση»;

Ακόμη μια φορά η χώρα ζει πρωτόγνωρες στιγμές. Γενική απεργία σήμερα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ σε μια Ελλάδα γεμάτη σκουπίδια. Αυτή τη φορά συμμετέχουν και οι καταστηματάρχες που κλείνουν τα μαγαζιά τους σ’ όλη την Ελλάδα.
Αυτή τη φορά ο σύσσωμος ο λαός θέλει να αποτρέψει ακόμη ένα καταστροφικό πολυνομοσχέδιο που «νομιμοποιεί» τα χαράτσια.
Ενδεικτικό του τι περιμένουμε σήμερα και αύριο είναι το κλίμα που επικρατεί το Internet. Όχι μόνο στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook & twitter, αλλά και στο YouTube.
Το YouTube για όσους δεν το ξέρουν, που αμφιβάλω να είναι κάνει που δεν το ξέρει αλλά ας το γράψω, είναι σελίδα που αποθηκεύει ο καθένας (ανεβάζει δηλαδή) βιντεάκια.
Εκεί λοιπόν αν αναζητήσεις «19-20 Οχτώβρη» θα βρεις πολλά βιντεάκια επαναστατικού περιεχομένου που αναφέρονται στην σημερινή και αυριανή μέρα.
Τώρα ως προς το νομοσχέδιο περιμένω να ψηφιστεί εύκολα ή δύσκολα. Μπορεί να αποδείχτηκε «λιράτη κότα» ο κ. Ρομπόπουλος κσι να παραιτήθηκε από βουλευτής μπορεί να πιστεύω πως θα υπάρξουν δυο τρεις διαρροές. Το πιστεύω μια που δεν έχουμε στα κανάλια και στο Internet τις συνηθισμένες φωνές διαμαρτυρίας άρα είναι πιθανό να την ρίξουν κάποιες βουλευτίνες, τις θεωρώ πιο πιθανές και δεν εννοώ την κ. Κατσέλη που θα τον ψηφήσει τον νόμο όπως λέει εκτός ενός άρθρου. Λες κι αυτό το άρθρο είναι το πρόβλημα.
Θα περάσει το νομοσχέδιο, μια που το ΠΑΣΟΚ έχει πλέον 155 βουλευτές. 154 original και την Ελσα Παπαδημητρίου. Και θα περάσει μια που είναι επιεικώς απίθανο να βρεθούν έξι που θα αρνηθούν να στηρίξουν το κόμμα που του έβαλε στη δουλειά (ωπππ λάθος λειτούργημα) του βολευτή (όλο λάθη κάνω τώρα που τελειώνω το κείμενο) βουλευτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου