Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Η απάντηση ήρθε από τον «θρύλο»

Στα τόσα τραβάμε από τους Γερμανούς ενάμισι χρόνο, από την κυβέρνηση λέει ο λαός, αλλά ας το παραβλέψουμε, τώρα η πιο καλή Ελληνική απάντηση δόθηκε χθες (Τετάρτη 20/10) στο γήπεδο Καραϊσκάκη,
Και δε λέω για την νίκη του Olympiacoth κατά της Ντόρτμουντ με 3- 1. Αλλωστε σκόραρε μόνο ένας Ελληνας κι αυτός υπό Ελληνοποίηση, Γερμανοανατρεφείς (μιλάμε για τον Χολέμπας που ο πατέρας του είναι από την Βασιλική Τρικάλων).
Αλλά για τα συνθήματα της κερκίδας. Μάλιστα ακούστηκαν τα συνθήματα αυτά μετά το τρίτο γκολ μια που το συνονθύλευμα των Μαρινακη (υποχρεωτικά) Βαλβέδε μας τρόμαζε ως το τρίτο γκολ κι ευτυχώς μπήκε στο 80΄ γιατί θα φοβόμασταν ακόμη. Αν και ο Κονστάντζο λέρωσε τα γόνατά του.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού βροντοφώναξε Έτσι σας γλεντάνε όσοι σας χρωστάνε (βάλτε στο γλεντάνε κάτι πολύ πρόστυχο που ν’ αρχίζει από γ και τελειώνει σε άνε)
Να τ’ ακούει αυτά ο κ. Παπανδρέου και να καταλάβει οτι π Ελληνικός λαός είναι περήφανος. Μίλησα για μας (τους οπαδούς του Ολυμπιακού) όπως είμαι σίγουρος το ίδιο θα έκανε οπαδός κάθε Ελληνικής ομάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου