Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Συνεργάτες της αστυνομίας οι κουκουλοφόροι;


Επεισόδια με έναν νεκρό, 53χρονο διαδηλωτή του ΠΑΜΕ, είχαμε και χθες (όπως και προχθές) στην Αθήνα. Που συνέβη να κυνηγάνε οι ΠΑΜιτΕς τους κουκουλοφόρους Δεν ξέρω αν η φωτογραφία που βάζω εδώ είναι χθεσινή (πηγή της φωτο: http://twitter.com/#!/marilligal_/status/127121825237966848/photo/1), να αναφέρω γι’ αυτούς που λένε για τα ρούχα των αστυνομικών, πως άκουσα από άνθρωπο που υπηρέτησε στην Αθήνα πως σε μεγάλες διαδηλώσεις φοράνε πάντα χειμωνιάτικα ρούχα και για προστασία.
Κυκλοφόρησε και βίντεο με με κουκουλοφόρους να δίνουν οδηγίες σε αστυνομικούς (πηγή δεν γράφω εδώ μια που φαίνεται) και τέλος το twit που κυκλοφορούσε στην σελίδα δικτύωσης: Σύμφωνα με πληροφορίες του @enetgr μέλη του ΠΑΜΕ απομόνωσαν δύο κουκουλοφόρους και ανακάλυψαν ότι ήταν άνδρες της ασφάλειας
Βέβαια αυτό δεν επιβεβαιώνατε πουθενά, αλλά στην Ελλάδα βρισκόμαστε και τίποτε δεν είναι απίθανο. Είναι λοιπόν συνεργάτες της αστυνομίας οι κουκουλοφόροι σε εντεταλμένη υπηρεσία; Θα μου πείτε με ποιό σκοπό;
Μα με προφανή. Να γίνουν εισόδια να διαλυθεί ο λαός και να μην έχουν επιτυχία οι συγκεντρώσεις. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ το πέτυχαν. Αν και μαζεύτικαν πολλοί πολίτες κάποια στιγμή έγιναν και τις δυο μέρες εισόδια και διαλύθυκαν. Στην ερώτησή σας είναι πως δεν τα κατάφεραν αφού μαζεύτηκαν έχω να πω πως την περασμένη φορά που μαζεύτηκε κόσμος στο Σύνταγμα έφυγαν μετά από δυο μήνες και ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ο κ. Καμίνης να ξεπληρώσει επιταγή στο ΠΑΣΟΚ (που τον στήριξε αν και δεν ήταν κομματικό μέλος) να απομακρύνει τις σκηνές με την βοήθεια της αστυνομίας.
Χαρείτε λοιπόν την κυβέρνηση του Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου. Το νεκροθάφτη του κινήματος που ίδρυσε ο πατέρας του. Που δεν πρέπει να τον αφήσουμε να γίνει και δολοφόνος του Ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου