Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Ομολόγησε προς τιμήν της,
ντόπινγκ η Μαρία Σαράποβα



Άφωνοι μείναμε την Δευτέρα όλοι οι φίλαθλοι και πιο πολύ αυτοί που αγαπάμε ΚΑΙ το τέννις με την είδηση περί ντοπαρίσματος της Μαρίας Σαράποβα. Αναδημοσιεύω την είδηση γιατί θέλω να  επισημάνω το θάρρος της να δώσει συνέντευξη τύπου γι’ αυτό το θέμα, και να με κρυφτεί. Και σίγουρα το να παραδεχτεί δημόσια το λάθος της, έστω αυτό που αναγνωρίζει, κι όχι να πει κάποιες αναπόδεικτες δικαιολογίες δείχνει πως εκτός από μεγάλη αθλήτρια και πολύ όμορφη γυναίκα είναι δυνατός και συνειδητοποιημένος άνθρωπος
Πάντως εμείς θα τη θυμόμαστε για όσο είναι τιμωρημένη, γιατί είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει στα κορτ, στις δύο πάνω φωτό κι όχι στη κάτω που είναι στη συνέντευξη τύπου που γνωστοποίησε πως «συνελήφθη ντοπαρισμένη»
* * *
Την Κυριακή (6/3) η Μαρία Σαράποβα έκανε γνωστή την πρόθεσή της να παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου στο Λος Άντζελες στην οποία θα ανακοίνωνε κάτι... μεγάλο!
Κι ενώ οι φήμες... οργίασαν κάνοντας λόγο για απόσυρση της Ρωσίδας από την ενεργό δράση, τα λόγια της ήρθαν να τα διαψεύσουν όλα.
Η 29χρονη ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετική στην απαγορευμένη ουσία "meldonium" σε έλεγχο ντόπινγκ κατά τη διάρκεια του Αυστραλιανού Όπεν.
Όπως αποκάλυψε, λάμβανε τη συγκεκριμένη ουσία από το 2006, ωστόσο από την 1η Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους μπήκε στις λίστες με τις απαγορευμένες ουσίες της WADA.
«Ελαβα για πρώτη φορά αυτή την ουσία το 2006. Είχα πολλά προβλήματα υγείας τότε, αρρώσταινα συνέχεια, είχα έλλειψη μαγνησίου και σημάδια διαβήτη».
«Ξέρω ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσω τις συνέπειες και δεν θέλω να τελειώσω έτσι την καριέρα μου. Ελπίζω ότι θα έχω την ευκαιρία να παίξω ξανά. Έλαβα το γράμμα της WADA στις 22 Δεκεμβρίου με τις αλλαγές για το 2016 και δεν κοίταξα εκείνη τη λίστα», δήλωσε.

Αναδημοσίευση: nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου