Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Μεγάλα αποτελέσματα πήραν ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός;



Την περασμένη Κυριακή τελευταία Κυριακή της Αποκριάς υπήρχε δίδυμο ντέρμπυ στον Πειραιά. Στις 6:30 το απόγευμα στο γήπεδο Καραϊσκάκη έγινε ο αγώνας Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού. Αγώνας μόνο για το γόητρο αφού ο μόνιμος πρωταθλητής από το 1996, με εξαίρεση το 2004 που πρωταθλητής ήταν ο Παναθηναϊκός, είναι στο +14 . Ο αγώνας έληξε στο 0 - 0 και ήταν όλοι σχεδόν ευχαριστημένοι αφού η διαφορά δεν καλύπτεται πλέον παρά την επερχόμενη λογική ήττα του Ολυμπιακού την Κυριακή στην Τούμπα. Σε μια δυο φάσεις του αγώνα είχαμε αδικία κατά των πρασίνων
Μετά από δυόμισι ώρες απέναντι στο Στάδιο Ειρήνης και φιλίας διεξήχθη ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ίδιων ομάδων.
Εδώ τα πράγματα είναι ανάποδα. Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής συνέχεια από το 1999. Στη βαθμολογία ο Ολυμπιακός είναι κι εδώ ένα πόντο μπροστά και με ήττα των ερυθρόλευκων έχουμε τον Παναθηναϊκό να περνάει πρώτος (στη διαφορά πόντων) και πλεονέκτημα έδρας στου μετέπειτα αγώνες play off.
Λόγω της Δευτεριάτικης αργίας δεν είχαμε εφημερίδες. Ετσι η περιγραφή και σχολιασμός των εφημερίδων έγινε χθες (Τρίτη).


Οι οπαδικές εφημερίδες αντιμετωπίζουν τους δυο αγώνες σα να «τελείωσαν όλα».
Το ποδόσφαιρο κρίθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού λόγω της ισοπαλίας και η μια αδικία υποβαθμίστηκε όπως αντίστοιχα και στο μπάσκετ υπέρ το Ολυμπιακού. Λες και δεν υπάρχουν play off.
Μπορούσαν κάποιοι από τους δυο να κάνουν τη σχετική πλάκα. «Μεγάλη επιτυχία του Παναθηναϊκού: Δεν αυξήθηκε η διαφορά βαθμών» οι μεν και «Τα καταφέρατε να πάρουμε τον Μάιο τον τίτλο στο ΣΕΦ» οι δε.
Αναρωτιόμαστε μετά γιατί δεν μπορούν να υπάρχουν φίλαθλοι και των δυο ομάδων στα ντέρμπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου