Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Κι όμως βελτιώνονται. Με ρυθμό χελώνας αλλά βελτιώνονται

Το 2006 ο κρατικός, τότε, ΟΤΕ μας εξέπληξε με τον Τοπικό χρυσό που μας παρουσίασε, Επειδή δε θέλω να είμαι άδικος τότε τον πρωτόδα.
Σε μικρότερο μέγεθος κατάλογος επαγγελματιών της περιοχής μας.
Γεμάτος περίεργα και χαρά άρχισα να το ξεφυλλίζω. Προσέχοντάς το περισσότερο είδα μια ολοσέλιδη διαφήμιση του 11880. Και μάλιστα στην πρώτη δεξιά σελίδα, που θεωρείται η πιο καλή. Στην 3
Έμεινα κάγκελο. Την ξανακοίταξα ως και τα ψιλά γράμματα μήπως έκανα λάθος. Ο ΟΤΕ λέω έχει το 11888.
Πράγματι είδα «ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΛΛΑΣ». Χρέωση 0,94 Ευρώ από σταθερό και 1,18 από κινητό.
Δεν έκανε εντύπωση σε κανέναν από όσους το ανέφερα. Ακόμη και σε ΠΑΣΟΚους ανθρώπους του τύπου, που ήταν μια ευκαιρία να «χτυπήσουν» την κυβέρνηση. (Λες κι άμα ήταν το ΠΑΣΟΚ θα έκανε διαφορετικά πράγματα).
Τι κι αν ανέφερα τις εφημερίδες με τα dvd που ξεκινούσαν εκείνη την εποχή (ίσως 1-2 χρόνια πριν) «Είναι δυνατόν να υπάρχει σΤΑ ΝΕΑ» πχ διαφήμιση, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ Η ΤΑΔΕ ΤΑΙΝΙΑ;» Απάντηση δεν πήρα.
Όταν μετά από έναν περίπου χρόνο ο ΟΤΕ πουλήθηκε στη deutsche telekom σκέφτηκα, βλακωδώς όπως αποδείχθηκε, τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει διαφήμιση ανταγωνιστή του.
Το 2008 ξαναβγήκε πάλι ο Τοπικός χρυσός οδηγός. Και πάλι στην 3 σελίδα το 11880.
Στην απέναντι, την 2 διαφήμιση του 11888. Να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι αν στην προηγούμενη έκδοση την είχε.
Στα ψιλά γράμματα, ωπ δεν έχει ψιλά γράμματα και δεν φαίνονται οι χρεώσεις του ΟΤΕ. Απέναντι πάλι οι ίδιες χρώσεις. Δηλαδή δεν ακρίβυνε το 11880 τις ήδη πανάκριβες χρεώσεις.
Πριν μια περίπου βδομάδα κυκλοφόρησε πάλι, ο Χρυσός οδηγός αυτή τη φορά. Το πρώτο «σαλόνι» πάλι το ίδιο. Αριστερά το 11888 και δεξιά, την καλή πλευρά το 11880. Κοίταξα να δω τις χρεώσεις. Ήταν με ψιλά πάλι γράμματα, όπως είναι λογικό, κάθετα δίπλα στη «ράχη» 0,69 το λεπτό από σταθερό 1,33 από κινητό. Τώρα συνειδητοποίησα γιατί την προηγούμενη φορά δεν είχε χρεώσεις. ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΡΑΧΗ.
Αλλά βελτιωνόμαστε σιγά σιγά τώρα που έφυγε τελείως από μέσα το κράτος. Άντε και την επόμενη φορά η διαφήμιση της υπηρεσίας του ΟΤΕ σε καλύτερη θέση (μικρή φάσα ας πούμε σε κάθε σελίδα) και την μεθεπόμενη καθόλου το 11880.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου