Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Η ποδοσφαιρική μέρα κυπέλλου τα είχε όλα

Ποδοσφαιρική μέρα κυπέλλου η χθεσινη.
Μς ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα (Τρίπολη – Πανιώνιος 1 – 0) μια μεγάλη έκπληξη (Παναθηναϊκος – Πανσεραϊκός 2 – 3) Και μια παραλίγο εκπληξούλα (Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1 – 0 παραταση και 2 – 0)
Ο πρώτος αγώνας και καλός ήταν και φυσιολογικό το αποτέλεσμα.
Η τεράστια έκπληξη έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ένας πολύ καλός Πανσεραϊκός προηγήθηκε με 3 – 0. Στο 71’ οι πράσινοι άρχισαν να μειώνουν. Και για μας που βλέπαμε από την τηλεόραση το ματς (Alpha) κατά το 85’ ακούσαμε το εξής «κουφό» απο τον εκφωνιτή.
«Ο Παναθηναϊκός που έχει σχεδόν αποκλειστεί». Και στα αποδυτήρια κύριε μου να πήγαιναν οι παίκτες του Πανσεραϊκού 3 γκολ σε 10 λεπτά δεν μπαίνουν. Μάλιστα αγώνας με συνήθη διαιτητικά λάθη.
Ενώ είχε βάλει ο Πανσεραϊκος τα 3 γκολ έκοψε μια δυο φορές με ανύπαρκτα οφ σαϊντ τετ α τετ των Σερρών (μη ξευτελιστούν κιόλας) και αντοίστιχα του Παναθηναϊκού μετά (μη γυρίσει τελείως το ματς απο διαιτητικό λάθος και βουίξει ή Ελλάδα)
Το βράδυ είχαμε το ντέρμπυ στο Καραϊσκάκη.
Απαράδεκτος ο διαιτητής και πάλι. Άφησε τον ΠΑΟΚ με 9 παίκτες με τραβηγμένες κάρτες. Ο Ολυμπιακός τα νίκησε τα υπόλοιπα με 1 – 0.
Οπότε και χρειάστηκε παράταση. Με χίλια ζόρια έβαλε ακόμη ένα στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης αποκλείσθηκε η εννιάδα και η σεμνη τελετή έλαβε τέλος.
Η πλάκα είναι πως την Κυριακη για το πρωτάθλημα έχουμε ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.
Εχω την εντύπωση (και το πιο σωστό) ειναι ο τελευταίο ματς του Ισπανού προπονητή του Ολυμπιακού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου