Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Τις έχασε χθες τις ευρωεκλογές ο κ. Παπανδρέου;

Κανονικά θα έπρεπε να ανοίξουν σαμπάνιες χθες στο Μέγαρο Μαξίμου. Το ξαναπήρε το ΠΑΣΟΚ τον άνθρωπο που διέλυσε ουσιαστικά το κόμμα.
Τον άνθρωπο που δεν είχε τα κότσια να αναμετρηθεί το 2004 επειδή όλα δείχναν συντριβή. Παρ’ όλο που σε μισό χρόνο θα είχαμε τους Ολυμπιακούς αγώνες.
Αγώνες που έγιναν πετυχημένοι χάρη στις θυσίες του Ελληνικού λαού και των εθελοντών.
Και παραιτήθηκε παραιτήθηκε έκανε όμως τα ψηφοδέλτια πριν. Μη τυχών και ο κ Παπανδρέου, όπως είχε εντολή εξάλλου, τα αλλάξει όλα.
Οπως μου θύμισε ακροατής της προχθεσινής (11-03-09) Ελληνοφρένειας στον κ διευθυντή Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη σε επικοινωνία, «όταν τον έδιωξε πέρασε πέντε μονάδες μπροστά. Ακούστε την απάντηση του ευφυέστατου τηλεοπτικού τσολιά και πείτε μου αν έχει δίκιο. (34:36)
Μάλιστα σε κάποιo άλλο σημείο της χθεσινής (12-03-09) θα θυμηθείτε το υπέροχο που είπε μετά το ναυάγιο του «Σαμινά», Δείχνοντας την εκτίμιση που έχει σε όλους εμάς (16:31)
Να δούμε όμως τα πράγματα και από την καλή μεριά; Θα χάσει παλει στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ και θα αρχίζουν να φεύγουν όλοι όσοι το λεηλάτησαν τόσα χρόνια. Θα φύγουν ολοι όσοι το μετέτρεψαν σε «ΝΔ β’» αυτοί δηλαδή που δεν πάτησαν το πόδι τους στην αίθουσα της ολομέλειας του «Αρείου Πάγου» με πρώτους απ’ όλους τον Σημίτη.
Τον Σημίτη που εκμεταλεύτηκε στο έπακρο τη φωτογραφία που είχε δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου την 3η Σεπτέμβρη 1974 όπως ο πατέρας του εκμεταλεύτηκε την φωτογραφία του δίπλα στον Άρη Βελουχιώτη στον λόγο της Λαμίας. Δεν μας είπε όμως κανείς οτι ήταν διοικητής εκεί. (Να αγιάσει η συγχωρεμένη η Μαβίνα που το αποκάλιψε). Ο Ανδρέας Παπανδρέου που το έφτυνε συνέχεια (κουράγιο που το είχε) και υτός πάντα να σκουπίζεται λέγοντας πως βρέχει. Ο Ανδρέας Παπανδρέου που στη συνέντευξη τύπου στη Θεσσαλονίκη την τελευταία φορά που παραβρέθηκε τον απέλυσε από το υπουργείο βιομηχανίας.
Αν γι’ αυτό το πέρνει πίσω καλώς να ορίσει (το μεγάλο τράκο έρχεται) αλλιως; Το λέει ο ίδιος ο κ Παπανδρέου στο 24:13

Οι χρόνοι φαίνονται κάτω δεξιά στο «ραδιοφωνάκι» του site του Σκάι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου