Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Μας την φέραν την κριση

Μας ζάλισαν πρωί πρωί για τα πολλά ανοίκιαστα καταστήματα στις διάφορες περιοχές των Αθηνών. Λες και δεν είναι φυσικό με όλη αυτή την φήμη της κρίσης. Ευτυχώς άκουσα σε κάποιο δελτίο ειδήσεων, νομίζω της ΝΕΤ, ότι ήρθε άρα κάποια στιγμή θα φύγει.
Μας λέγαν μέχρι τώρα για κρίση της αγοράς, για απολύσεις για «σφίξιμο» της αγοράς. Οι ιδιοκτήτες όμως μέναν στο απυρόβλητο. Κάθε χρόνο αύξηση από τους καταστηματάρχες. Σου λέει αν δυσκολευτεί το πολύ πολύ να διώξει τον υπάλληλο. Όμως είδες; Υπάρχει και το χειρότερο. Να το κλείσει.
Κι αν το κλείσει κάποιος ποιος θα ρισκάρει να ανοίξει νέα επιχείρηση σ’ αυτό το κλίμα;
Κανείς
Αν δεν ρίξουν τις τιμές των ενοικίων δεν βλέπω να τα νοικιάζουν.
Έχω τρελαθεί να βλέπω ξενοίκιαστους χώρους στο κέντρο της Λάρισας.
Τεράστιες αίθουσες ιδανικές για καφενείο ή καφετέρια «φάτσα» στην πλατείας Ταχυδρομείου. Κατάστημα Accessories λίγο πιο κάτω ξενοικιάστηκε εδώ και κάτι μήνες, Μάλιστα έκλεισε μέσα στις γιορτές ενώ μπροστά ήταν ακόμη και οι εκπτώσεις.
Τις προάλλες το είδα νοικιασμένο, Το νοίκιασε έμαθα ο ιδιοκτήτης του διπλανού, Για αποθήκη όμως. Άρα φαντάζομαι όχι στην ίδια τιμή, μια που δεν «βγάζει» λεφτά πλέον το κατάστημα αυτό.
Άλλο κατάστημα στην ίδια περιοχή κάνει ανακαίνιση λέει, από το φθινόπωρο, δεν βλέπω να ξανανοίγει.
Μας την φέραν την κρίση λοιπόν. Προσπαθούνε έξι σχεδόν μήνες αλλά μας τη φέραν. Άντε να δούμε πότε θα μας επαναφέρουν στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου