Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Και στις τηλεοπτικές εκπομπές ισχύει ότι και στη ζωή

Μια βδομάδα συμπλήρωσαν χθες οι νέοι παρουσιαστές (Γιώργος Λιανός & Δέσποινα Καμπούρη)του «πρωινού καφέ» στον ΑΝΤ1.
Και ανέβηκε στην δεύτερη θέση θεαματικότητας. Αν πούμε ότι είναι αντικειμενικές οι μετρήσεις, διαφωνώ ως προς τη μέθοδο όχι ότι έχω να προτείνω άλλον, ενώ ως τώρα προσπαθούσε να αποφύγει τον πάτο τώρα φλερτάρει με την δεύτερη θέση.
Όχι ότι έφταιγαν τα παιδιά που ήταν πριν (Νίκος Μουτσινάς & Κατερίνα Ζαρίφη) αλλά χρειαζόταν και άλλο χρόνο. Γιατί οι διευθυντές του προγράμματος εκεί αγνοήσαν βασικά πράγματα της ζωής.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή. Πήραν την Ελεονώρα Μελέτη μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη. Μια κοπέλα πολύ μορφωμένη φιλική με τον τηλεθεατή και πανέμορφη..
Επειδή είχαν την Ελένη πριν που έφερνε τα νούμερα της AGB ποντάρισαν στην ομορφιά της. Επειδή, λογικό είναι, δεν ήταν στη κορυφή απ την αρχή η φούστα όλο και κόνταινε και το ντεκολτέ άνοιγε. Η εκπομπή άλλαζε και απευθυνόταν σιγά σιγά σε πιο σκεπτόμενα άτομα (και πέρα από τα κλασικά Ζώδια, μαγειρική, κουτσομπολιο και καλλιτεχνικές συνεντεύξεις) μπήκε διατροφολογία και άλλες ειδήσεις.
Φέτος θέλαν να την κάνουν εναλλακτική και φέραν το δίδυμο Μουτσινάς Ζαρίφη. Αν και δεν την είδα πολλές φορές αλλά αυτό που δεν λογαριάσαν είναι το βασικό που ισχύει και στη ζωή μας.
Πρώτα πρώτα βλέπουμε την εικόνα του άλλου. Και τον βλέπουμε με θετικό ή αρνητικό μάτι. Κι εκεί έπαιξαν ρόλο τα παραπάνω κιλάκια της Κατερίνας, Για το σεξαπίλ του Νίκου δεν ξέρω (δεν το συζήτησα με καμιά μου φίλη αλλά αν ήταν super σίγουρα θα το μάθαινα).
Αλλά ως εκεί.
Από δω και πέρα αρχίζει να δημιουργείται η προσωπική σχέση. Πόσες στα αλήθεια κάποιον που δεν τον έχουμε δει θετικά με την πρώτη ματιά σιγά σιγά μα κερδίζει;
Εδώ έχουμε το αντίθετο. Και να ότι δεν μίλησαν με του προηγούμενους συνεργάτες τους. Να και η πίεση για τα νούμερα της AGB. Πού να τους συμπαθήσει ο κόσμος Και το αποτέλεσμα; τους «κόψαν» νωρίς (πρώτη φορά στην σχεδόν εικοσαετή πορεία της εκπομπής).
Η Δέσποινα κι ο Γιώργος σε κερδίζουν απ’ τη πρώτη στιγμή. Τώρα δεν είναι δύσκολο να κερδίσουν τον κόσμο και θα πρέπει να πιεστούν πολύ για να τον χάσου.
Πόσο διαφορετική είναι τώρα η Ελεονώρα Μελέτη που δεν έχει την πίεση φαίνεται στα μάτια της (7:45 - 10 το πρωί στον Star) αν και πάλι δεν έχει απελευθερωθεί, μια που δεν φαίνεται φύση κουτσομπόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου