Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Αν θέλει να χάσει ας τον ξαναπάρει

Σε άρθρο εφημερίδας της Κυριακής, είδα συγκρίσεις των φετεινών ευρωεκλογών μ’ αυτές του ’99.
Τότε που εν μέσω πολλών γκάλοπ που προηγούνταν η Νέα Δημοκρατία, νίκησε.
Βέβαια ήταν κι εν μέσω (φούσκωνε ακόμη η φούσκα) του Χρηματιστηρίου κι όταν άρχισε να ξεφουσκώνει είπε ο κόσμος που είχε «τσιμπήσει»: Αν ξαναβγεί το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να πάει καλά. Και ξαναβγήκε με μερικές χιλιάδες ψήφους το 2000.
Σε άλλη εφημερίδα είδα πως ο κ. Πάγκαλος προτείνει να ηγηθεί του ευρωψηφοδελτίου ο Σημίτης. Και το παράξενο είναι πως για αύριο υπάρχει συνάντησή του με τον κ. Παπναδρέου.
Αποδεικνύεται δηλαδή πως η πρόταση αυτή ήταν το να δουν αντιδράσεις.
Δεν κατάλαβε τίποτε δηλαδή ο κ. Παπανδρέου, γιατί έχασε το ΠΑΣΟΚ το 2004. Ας τον φωνάζαν όλοι «Γιώργο άλλαξέ τα όλα». Διέγραψε τον υπαίτιο που έγινε το ΠΑΣΟΚ «ΝΔ β’» και τώρα τον πάλι το παίρνει πίσω?
Θα μου πείτε έκανε τόσα μεγάλα έργα. Αυτός τα έκανε ή οι ιδιωτικές εταιρίες που χρυσοπληρώνουμε; Και για το Χρηματιστήριο ποιος ευθύνεται.
Δεν είναι τυχαίο ότι στην πρόσφατη ψηφοφορία του Σκαϊ μπορεί να μπήκε στους 100 μεγάλους Έλληνες λίγο πιο πάνω ήταν όμως ο δικτάτορας Παπαδόπουλος.
Αν θέλει να χάσει τις εκλογές ο κ. Παπανδρεου, αν θέλει να συντριβεί παρ’ όλες τι βλακείες που κάνουν ετούτοι εδώ ας γυρίσει πάλι το ΠΑΣΟΚ πίσω.
Στις εποχές του εχθρού του πατέρα του του μεγάλου ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Λες και δεν υπάρχουν νέοι άνθρωποι να στελεχώσουν το κόμμα. Βέβαια σε τόσα χρόνια εξουσίας πήγαν και πολλά λαμόγια. Αλλά εκεί τον θέλω.
Απ’ του νέους ανθρώπους να διαλέξει του καλούς που μπήκαν στο κόμμα όχι επειδή ήταν στην εξουσία αλλά επειδή θέλουν να προσφέρουν.
Να αναφέρω την Εύα Καϊλή και την Φώφη Γεννήματα. Ποιοι άλλοι απ’ αυτούς που βγαίνουν στα κανάλια; ΚΑΝΕΙΣ.
Είναι οι μεγάλοι οι παλιοί αριστεροί που μυρίστηκαν εξουσία και κάναν σε μια δεκαετία την διαδρομή ΚΚΕ (ή εξωκοινοβουλευτική αριστερά), Συριζα, ΠΑΣΟΚ
Που προσωπικά με αηδιάζουν και απεχθάνομαι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου