Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και η δικαίωση της Ελεονώρας

Σε μια από τις πρώτες εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης τον «πρωινό καφέ» είχαμε αλλαγή σκυτάλης σήμερα.
Εκπομπή που όταν βρισκόμαστε σπίτι είναι μέσα στη λίστα των καναλιών που βλέπουμε από συνήθεια περισσότερο.
Την ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία η Ρούλα Κορομηλά που ήταν η πρώτη διδάξασα λίγο πριν στην κρατική ΕΡΤ. Συνέχισε για μια δυο σεζον στο ίδιο κλίμα η Ποπη Χατζηδημητρίου που είχε να σηκώσει το βάρος της επιτυχίας της Ρούλας. Λογικό από το κανάλι θεωρητικέ αποτυχημένη.
Στη συνέχεια φέραν την Ελένη Μενεγάκη που πραγματοποίησε φοβερή επιτυχία.
Κάτι η τσαχπινιά της, κάτι τα ανέκδοτα για τις ξανθές που ήταν της μόδας και εκμεταλεύτηκε με τις απορίες της την ερωτεύτηκε όλη η Ελλάδα και κυρίως ο αντρικός πληθυσμός για τις ενδυματολογικές της επιλογές κυριώς αλλά και της τσαχπινιά της.
Μετά την μετακόμισή της στον Alpha, η διοίκηση του σταθμού αιφνιδίασε όλους τους τηλεοπτικούς ρεπόρτερ κι ανέλαβε την επιτυχυμένη εκπομπή η Ελεονώρα Μελέτη. Μια όμορφη κοπέλα γλωσσομαθέστατη και με δημοσιογραφική πείρα, όπως άλλωστε και η Ρουλα Κορομηλά.
Συνέχισε την εκπομπή στο στυλ που τη βρήκε μια που τα τελευταία χρόνια, άρχισαν σιγά σιγά να μαζεύονται συνεργάτες στο πάνελ.
Ο ΑΝΤ1 όμως ήθελαν μια Μενγάκη. Δεν αφήσαν την κοπέλα να είναι ο εαυτός της.
Οι φούστες της κοντέναν, τα ντεκολτέ της μεγαλώναν και άρχισε λόγω ξανθού να εκφράζει «χαζές» απορίες. Το πάνελ της θαυμάσιο. Ενα σωρό θέματα που ενδιαφέρουν τον τηλεθεατή λιγότερο ως πιο πολύ σοβαρά.
Δεν την αντέξαν όμως την σοβαρότητα και πέρυσι, βοηθούμενοι και μετά από μια αρρώστια της στο τέλος της σεζόν, έτσι μας είπαν τουλάχιστον έβαλαν τους Μουτσινά με τη Ζαρίφη.
Δυο ανθρώπους που ήταν πολύ καλοί δευτεραγωνιστές σε αντίπαλες εκπομπές. Δυστυχώς για το κανάλι, για λόγους που δεν μας ενδιαφέρει σαν τηλεθεατές δεν μπορέσαν να «ριζώσουν» παρά τη στήριξη του καναλιού και των συνεργατών τους.
Σημειωτέων οτι η «μπάλα» μαζί με την Ελεονώρα και τους πιο πολλούς του πάνελ.
Σημερα βρίσκετε στο Star και οι συνεργάτες της στελεχώνουν εκπομπές σ’ όλα, σχεδόν, τα άλλα κανάλια της τηλεόρασης.
Το συμπέρασμα;
Ο καθένας έχει διαφορετική προσωπικότητα και δεν μπορούμε ο επόμενος να είναι ακριβώς ίδιος με τον προηγούμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου