Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Ποιος πιστεύει τους κυβερνώντες ;

Σήμερα το πρωί στο Mega φιλοξενούνταν ο πρώην υπουργός Γεωργίας κ. Χατζηγάκης. Υπερασπιζόταν τις προσλήψεις που έγιναν, προεκλογικά λέει, απο την «Αγρογή» 272 συγγενών «γαλάζιων βουλευτών».
Δεν έδωσα σημασία στις δικαιολογίες και στις κατηγόριες του κ Καχριμάκη.
Ειπώθηκε πως ήταν προεκλογικά τον Αύγουστο του 2009. Αν θυμάμαι κάλα πέρυσι ως και τον Αύγουστο ο μόνος που μιλούσε για εκλογές ήταν ο κ. Παπανδρέου «Θα τις προκαλέσουμε με την ευκαιρία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.»
Δεν ειπώθηκε τίποτε αυτό, αν και νομίζω πως κάτι επιχείρησε να πει ο κ. Χατζηγάκης,
Κατηγόρησε όμως την νυν κυβέρνηση πως θέλει να διαλύσει την «Αγρότη» για να αναλάβουν αυτό που κάνουν, την ψηφιοποίηση των αγροτικών και δασικών εκτάσεων σε ιδιωτική εταιρεία.
Αντέδρασε ο κ. Καχριμάκης και η κ. Μπατζελή όταν της τέθηκε η συγκεκριμένη ερώτηση στη ΝΕΤ (Προφανώς κάποιος στα παρασκήνια έβλεπε Mega).
Πολύ θα ‘θελα να τους πιστέψω, αλλά η προϊστορία τους άλλα δείχνουν. Δυστυχώς όλα τα μεγάλα έργα σε ιδιώτες δοθήκαν.
Και η γέφυρα Ριου – Αντιρίου, και το αεροδρόμιο «Ελ Βενιζέλος» (αυτό από Γερμανούς) και η Εθνική οδός (Πετυχημένη στον Μαλιακό αλλά στα Τέμπη; Είχαμε ως και νεκρό) και η Εγνατία.
Δεν μπορούμε να σας πιστέψουμε κύριοι. Οσο κι αν θέλουμε. Εδω ενώ πάντα ετοιμαζόσασταν για το «Καποδίστριας 2», την συνένωση των Καποδιστριακών δήμων που τώρα έγινε ως Καλλικράτης, φτίαξατε δημαρχία που σε λίγο καιρό θα αραχνιάζουν.
Κάτι μου λέει ότι τα έφτιαχνε τεχνική εταιρία συγκεκριμένου μεγαλοεργολάβου

* * *


Για τον σημερινό ημιτελικό βλέπω
Ολλανδιά - Ουρουγουάη 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου