Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Οπαδικά έντυπα παντού

Αυτό που συμβαίνει με τον «Τύπο» στην Ελλάδα είναι φοβερό.
Όλες ο εφημερίδες, εκτός ίσως μια δυο κι αυτές όχι όπως θα έπρεπε βλέπουν τα γεγονότα κάτω από το δικό τους πρίσμα. Τόσο πολυ ως να τα εξαφανίσουν ή να γιγαντώσουν.
Απο τις αθλητικές που πολλές είναι οπαδικές δεν αναφέρουν ούτε σαν γεγονός την επιτυχίατου αντιπάλου.
Εκτός απο το «Φως» που απλά αναφέρει το γεγονός χωρίς σχόλιο.
Αντίστοιχα υπήρχε και η «Αθλητική Ηχώ» αλλά, δυστυχώς εδώ ευθύνονται και η «πράσινοι οπαδοί» έκλεισε λόγω έλλειψης αναγνωστών.
Ετσι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ δεν έκαναν καμμία μεταγραφική κίνηση για τις οπάδικές εφημερίδες του αντιπάλου. Για τις ομάδες εκτός κέντρου δεν γίνετε λόγος. Απλά δεν υπάρχουν.
Βέβαια μια κακή είδηση από το αντίπαλο στρατόπεδο θα είναι θέμα όπως και η ειρωνεία και ο χλευασμός όπου εκεί που σηκώνει. Καθώς και η προαναγγελία των ματς με τους «δικούς μας» θα είναι σε κλίμα πολεμικό και με σεξουαλικά υπονοούμενα. Εδώ θα εξαιρέσω πάλι το «Φως» και την πάλαι ποτέ «Αθλητική ηχώ» που δεν το κάνουν, κάναν
Οι λεγόμενες ανεξάρτητες τώρα έχουν άλλο «κουσούρι».
Αν είναι αύριο να έχουν πρώτο θέμα από Παναθηναϊκό δεν πα να καεί ο κόσμος στις άλλες ομάδες Παναθηναϊκό θα έχουν.
Για τις πολιτικές τώρα συμπεριφέρονται συγκαλυμμένα ως οπαδικές αθλητικές. Ετσι για τις μεν δεν κάνει τίποτε καλό η ΝΔ και η δε τίποτε καλό το ΠΑΣΟΚ. Και τα αντικειμενικά κακά είναι επεβιβλημένα ή καποιος τα επιβάλει να κερδίσουμε κάτι.
Οφείλω να πω πως εξαιρώ κι εδώ μια εφημερίδα αλλά επειδή για τον πολύ κόσμο ανήκει σ’ έναν χώρο δεν την αναφέρω αλλά εύκολα αν δει κανείς κάποια κείμενά μου να βρει για πια λέω.
Και φυσικά δε μιλάψ για την πολιτική αρθρογραφία που εκεί έχουν ξεσαλώσει και γράφουν ότι θελουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου