Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Η αγροτιά μπορεί !!!

Βάλανε λυτούς και δεμένους το Σαββατοκύριακο να μας πείσουν «για το πόσο χρειάζεται η εξαγορά (συγχώνευση ουσιαστικά) τη ΑΤΕ με την Πειραιώς». Και τον κ. Παπακωνσταντίνου να δηλώνει παράλληλα σε συνέντευξή του ότι δεν έχει αποφασιστεί τίποτε.
Ο κ. Παπανδρέου να διαρρέει πως είναι δυσαρεστημένος από την εξέλιξη και πως δεν ήξερε τίποτε. Κοντά σ’ αυτά τα Μέσα Μαζικού Εκφυλισμού να λένε πως έρχονται εμπειρογνώμονες, να τα εκτιμήσουν. Και να σου Οικονομολόγοι και οικονομολογούντες να λένε το τι θα κερδίσουμε, ως κράτος.
Να σας πω εγω τι θα κερδίσουμε. ΤΙΠΟΤΕ.
Μα θα μου πείτε τι κυβέρνηση είν’ αυτή που δεν κοιτάει το συμφέρων του κράτους;
Σωστά θα απαντούσα, αν δεν υπήρχαν οι ιστορίες των κ.κ. Τσουκάτου, Μαντέλη, Τσοχατζόπουλου και ο θεός ξέρει πόσων θα βγουν ακόμη.
Αν πουληθεί η ΑΤΕ σε 10 χρόνια θα βγουν νέες μίζες που έχει δόσει ο κ. Σάλλας αυτή τη φορά. Πού; Όλοι μπορούν να καταλάβουν.
Και θα φωνάζουν για τον κ. Γιώργο γιατί δεν μιλάει όπως τώρα για τον κ. Καραμανλή. (Αλήθεια τον Σημίτη γιατί τον προσπερνάνε; Αυτός δεν πρέπει να μιλήσει;)
Πάντως αν την πουληθεί η ΑΤΕ το ΠΑΣΟΚ θα κάνει κι αυτό με τη σειρά του ιστορικά χαμηλο ρεκορ. Ποσο; Ψαξτε να βρείτε πόσο πήρε το 1974. ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ.
Και πριν ο αγροτικός κόσμος πιστεύω θα «περιποιηθεί» καταλλήλως όσους ζητήσουν «πράσινη ψήφο»
Οχι με πέτρες αλλά με ξύλα που έχει μεγαλύτερη ηδονή για τον θύτη.
Και μια πρόταση. Ο αγροτικός κόσμος ίσως μπορεί να αποτρέψει την πώληση της ΑΤΕbank.
Αρκεί να δηλώνουν οι αγρότες σ’ όλους Του τόνους και σε κάθε ευκαιρία πως θα πάρουν τις καταθέσεις τους απ’ την ΑΤΕbank και ότι θα συνεργαστούν (δικαιώματα, πληρωμές και καλλιεργητικά) με όποια άλλη τράπεζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου