Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Ο κ. Νίκος Κωνταντόπουλος νέος πρόεδρος του ΠΑΟ


Και μέσα σ’ όλα, μερικές μέρες μετά και την επίσημη μεταβίβαση του Ολυμπιακού στον κ. Μαρινάκη ορίστηκε ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Όχι οτι με πολυενδιαφέρει, αλλά ο κ. Βαρδινογιάννης έκανε πλάκα στου «πράσινους φιλάθλους» προτείνοντας τον κ. Κωνσταντόπουλο. Ναι τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΝ. Αυτόν που διαδέχθηκε την κ. Δαμανάκη και παρέδωσε την προεδρία στον κ. Αλαβάνο.
Νομίζω πως ήταν πρόεδρος του ΣΥΝ την μοναδική φορά που έμεινε εκτός Βουλής.
Αυτό που θα θυμίσει τ’ όνομά του είναι πως ήταν Βασιλικός επίτροπος στην δίκη για το σκάνδαλο Κωσκωτά του Ανδρέα Παπανδρέου. Κατήγορος Βουλευτής το λέγαν τότε αλλά είχε ακριβώς τον ίδιο ρόλο με τον Βασιλικό επίτροπο κατά τις δίκες των ανταρτών στον εμφύλιο.
Ηταν λοιπόν κατήγορος του Ανδρέα Παπανδρέου του Μένιου Κουτσόγιωργα και των κ.κ.(μια που είναι εν ζωή) Γιώργου Πέτσου και Δημήτρη Τσοβόλα. μαζί με τους κ.κ Κατσαρό και Κωνσταντινίδη
Μερικοί τον προτείναν για πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας αλλά ο κ. Κώστας Καραμανλής σοφά σκεπτόμενος έβαλε τον κ. Κάρολο Παπούλια.
Το αστείο της υπόθεσης είναι πως οι συνέταιροι του κ. Βαρδινογιάννη τον δέχτηκαν. Έτσι ο διαπρεπής πλέον μεγαλοδικηγόρος πια ανέλαβε πρόεδρος του Παναθηναϊκού.
Μια απ’ τις δύο αθλητική εφημερίδα. «η Πράσινη». πάγωσε μόλις άκουσε το όνομα.
Εγώ ως αντιφρονών, πολλαπλώς, είμαι σίγουρος πώς θα «τα κάνει μπάχαλο» την αγωνιστική αυτή περίοδο. Αν είναι πρόεδρος ως το τέλος της περίόδου.
Γι αυτό που ανησυχώ είναι πως εκτός από τον Παναθηναϊκό θα κάνει μαλιά κουβάρια όλο το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου

2 σχόλια:

  1. ωπα οχι και βασιλικος επιτροπος κατα των ανταρτων του βουνου,τουλαχιστον αστοχο η αστειωδως παραπλανητικη η συγκριση ,οι Ανταρτες του ΠΑΣΟΚ χαχαχα!που ξεπουληθηκαν μετα.
    Οσο για τον σεβαστό κυριο (γιέλλοου)Κωνσταντοπουλο καταφερε να μεταφερθεί από τον ροζ-πίνκ στο πρασινο -γκρίιν,πάααααντα πρόεδρος,
    Ποδοσφαιροποιηση της πολιτικής ή πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου?Ε ρε καταντια,που σαι Πατέεεεερα να δεις τα παιδιά σου ,περιμενω τον Μίμη Ανδρουλάκη στον ολυμπιακο.ΑΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλω για την σταση που κρατουσε ο εν λογω κυριος στην εδρα για να δικασει τον Ανδρεα Παπανδρεου.
    Μαι την ανοχη του στους τοσους ψευδομαρτυρες που παρηλασαν απο την δικη για το "σκανδαλο Κωσκωτα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή