Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Κόβουν τα ορθοπέδικα βοηθίματα
Υπάρχει τρόπος να κερδίσουν κι άλλα

Τελικά βρήκαν τρόπο να βρεθούν χρήματα για το ΙΚΑ (που τα φάγαν στο χρηματιστήριο και στα δομημένα ομόλογα)
Με εγκύκλιο της διοίκησης την Παρασκευή σε όλα τα ορθοπεδικά βοηθήματα κηδεμόνες, τεχνητά πρόσθετα μέλη) και αναπηρικά καροτσάκια ο ανάπηρος από 25% συμμετοχή που έχει σήμερα θα έχει 50%.
Κι όχι μόνο αυτό. Αν κάποιος είναι (ή γίνει) από 55 ετών και πάνω κόβετε τελείως αυτή η παροχή.
Λες και είναι μεγάλος κάποιος σήμερα στα 55 του που φυσικά είναι απαράδεκτο αυτό και στα 80 του.
Μπράβο φωστήρες μου τους πιάσατε τους ένοχους. Γι’ αυτό το ΙΚΑ παει κατα διαβόλου οικονομικά. Μα το πάρτι καλά κρατεί όπως άκουσα από οικονομικό αναλυτή. Και βρήκαν την κατάλληλη λύση. Πονάει μάτι βγάλει μάτι.
Δεν μπορούν να ελέγξουν τους προμηθευτές; Μπααα είναι δύσκολο άσε που είναι πολλοί διαπλεκόμενοι θα έλεγα εγώ. Και ζούμε σε τέτοια κοινωνία που δεν μπορεί κάποιος να κάνει υπερτιμολόγηση να κερδίσει ΚΑΙ ο ανάπηρος το ποσοστό του ΚΑΙ ο προμηθευτής να πάρει παραπάνω.
Αν ένα τεχνητό μέλος κοστίζει πχ 1000 ευρώ (πει ο προμηθευτής στον ανάπηρο πελάτη του) οπό τε πρέπει να πληρώσει συμμετοχή 500 ευρώ, θα του προτείνει να τιμολογηθεί 2000 να δώσει το ΙΚΑ τα 1000 ευρώ και καθόλου ο ανάπηρος.
Έχω να προτείνω την ιδανική λύση σ’ όλους αυτούς που διοικούν τα ασφαλιστικά ταμεία. Εναν τρόπο να γλιτώσετε και το 50% (ως τα 55 μη ξεφύγουμε από το όριο) που προτίθεστε να δίνετε με πολύ μικρή επιβάρυνση.
Μια καλή δόση φυτοφαρμάκου σε κάθε ανάπηρο.
Έτσι θα γλιτώσετε και τα ορθοπεδικά βοηθήματα και τις αναπηρικές συντάξεις. Ασε που οι Έλληνες θα γίνουμε το μοναδικό στον κόσμο έθνος αρτιμελών.
Κάτι σαν Αρεία φυλή (να αναπαυθεί η ψυχή του Αδόλφου)!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου