Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ο λαός έκανε μια νίκη και
....ο πρωθυπουργός μας μια τρύπα στο νερό

Έγινε χαμός από την Τετάρτη στην χώρα μας. Στον δρόμο ο κόσμος. Γιουχάισαν τους ανώτατους άρχοντες, προβοκάτσιες. Έφυγε ο κόσμος παραιτήθηκε ο Παπανδρέου για να κάνουν την φιλελεύθερη συγκυβέρνηση τα 2 κόμματα που έχουν την ίδια πολιτική και στόχους. Ξεπαραιτήθηκε ο Παπανδρέου μετά από εσωκομματικές πιέσεις άλλοι λένε για ενδοοικογενειακές.
Όλα ήταν υπό κατάρρευση. Και οι ευρωπαίοι (και οι ΔΝΤδες) εκεί που αμφισβητούσαν αν έπρεπε να δοθεί η δόση του δανείου την δόσαν σχεδόν παρακαλούσαν να την πάρουμε.
Βγήκε αληθινός ο Γιωργάκης (ο πρωθυπουργός) που μιλούσε για πιστόλι στο τραπέζι και για εκβιασμό, που θα κάνουμε τον Μάρτη του 2010 στους εταίρους μας. Αλλά δεν είχε την ψυχή, μη πω @@, να τον κάνει. Αλλά πήγε προσκυνώντας.
Την έκανε όμως ο λαός ενάμιση χρόνο μετά και έπιασε. Απείλησε να γκρεμίσει την κυβέρνηση, που αποδείχτηκε οσφυοκάμπτική, φοβηθήκαν και μας δώσαν τη δόση για να μη τους πάρουμε στον γκρεμό.
Φωνάζαν βουλευτές και μέσα από το ΠΑΣΟΚ. Πέρα από τον Λιάνη που ανεξαρτητοποιήθηκε παραιτήθηκαν και οι κ.κ. Φλωρίδης, Νασιώκας (για να μείνουμε στη κοινοβουλευτική ομάδα).
Για να τους κατευνάσει τους υπόλοιπους έκανε ανασγματισμό.
Έβαλε τον κ. Βενιζέλο στο οικονομίας (τον κυριότερο εσωκομματικό του αντίπαλο στέφοντας του ουσιαστικά το πλεονέκτημα που θα είχε αν γινόταν εσωκομματικές εκλογές.
Κι έβαλε στην κυβέρνηση ένα σωρό διαφωνούντες τους κ.κ. Πάρι Κουκουλόπουλο, Παντελή Οικονόμου, Κώστα Σπηλιόπουλο. Μπορεί να ξεφεύγουν και μερικοί.
Άφησε τον κ. Πάγκαλο αντιπρόεδρο όπως ο πατέρας του ο Ανδρέας (που δεν έμαθε τίποτε απ’ αυτόν) τον Εξάγγελο Γιαννόπουλο που τον είχε από το Εργασίας στο Ναυτιλίας.
Έβγαλε τους κ.κ Λούκα Κατσέλη, Τίνα Μπιρμπίλη, Δημήτρη Δρούτσα ,Γιάννη Διαμαντίδη, Γιάννης Πανάρετο, Σπύρος Κουβέλη και μερικοί άλλοι.
Πάντως αυτό που φοβάται δε θα τη γλιτώσει. Ο λαός ΔΕΝ θα ηρεμίσει και οι επόμενες καταψηφίσεις θα είναι γένους θηλυκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου