Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Μέθοδος προπαγάνδας που ζούμε σήμερα

Έγινε μεγάλη συγκέντρωση χθες στην Αθήνα από τους αγανακτισμένους πολίτες. Μεγάλωσε όταν πήγαν και οι συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ όπως κι συτή του ΠΑΜΕ.
Εκνευρίστηκαν (οι αγανακτισμένοι) με του φράχτες που ύψωσε η αστυνομία και αποδοκιμασε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό καθώς πηγαίναν στο γραφείο τους.
Μπήκαν στην τεράστια συγκέντρωση κουκουλοφόροι οι οποίοι προσπάθησαν για να τα σπάσουν (και τα έσπασαν για λίγο) αλλά τους απέτρεψαν πολίτες. Μάλιστα οι ίδιοι συνέλαβαν κάποιους και τους παρέδωσαν στην αστυνομία.
Ακούστηκε πως κουκουλοφόρος είχε πάνω του αστυνομική ταυτότητα. Κυκλοφορούν βίντεο με ανθρώπους να μεταφέρουν μεγάλα ξύλα στο σύνταγμα και δίπλα τους να ’ναι αστυνομικοί.
Αγανακτισμένοι έσωσαν αστυνομικό απο τα χέρια κουκουλοφόρων και μετά τα επεισόδια καθαρίσαν την πλατεία με νερό από μπουκάλια. Μετά ξαναμαζευτήκαν σιγά σιγά και ξαναγίναν χιλιάδες.
Εν τω μεταξύ ο πρωθυπουργός παραιτήθηκε στον κ. Σαμαρά και προσπάθησαν να κάνουν κυβέρνηση συνεργασίας (όπως θέλει η τρόικα). Τα βρήκαν και έψαχναν να βρουν πρωθυπουργό, αλλά ο κ. Παπανδρέου έκανε πίσω και κάνει σήμερα ανασχηματισμό.
Ε από τη στιγμή αυτή και μετά (με ελάχιστες εξαιρέσεις) το θέμα είναι ο ανασχηματισμός και πως χάλασε η ιστορία της (συναίνεσης λένε) της συνεργασίας. Κατ’ εντολή της τρόικας θα έλεγα και παραβιάζοντας το σύνταγμα ακούστηκε.
Όλα τ’ άλλα ξεχάστηκαν και για κάποιο μεγάλο κανάλι στο οποίο άκουσα μονόλεπτο δελτίο η συγκέντρωση ήταν τα εισόδια που κάηκαν τόσες τράπεζες και λεηλατήθηκαν τόσα καταστήματα.
Πληροφορώ τους διευθυντές ενημέρωσης των καναλιών και του δημοσιογράφους να ‘μαστε δίκαιοι πως τι αίτημα του λαού δεν είναι η συνεργασία. Ο λαός θέλει να ΦΥΓΟΥΝ και να αλλάξει η πολιτική. Συνεργασία ΘΕΛΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ να περάσουν τα μέτρα ξεπουλήματος της Ελλάδας και οριστικού υποδουλώματος του λαού της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου