Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
κύριοι «αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα»

Είναι απίστευτο πως χθες για τέταρτη συνεχόμενη Κυριακή συγκεντρώθηκαν 30.000 άτομα στο Σύνταγμα. Μάλιστα για 26η μέρα υπάρχουν λίγοι ή πολλοί εκεί.
Η αλήθεια είναι πως η αγανάκτηση του κόσμου είναι μεγάλη.
Είναι αλήθεια πως συντελεί το ότι οι συγκεντρώσεις είναι ειρηνικές. Γι’ αυτό άλλωστε υπήρξαν οι προβοκάτσιες της Τετάρτης με τους κουκουλοφόρους και τα επεισόδια. Οι πολίτες όμως τους απέκρουσαν και συνεχίζουν απτόητοι.
Όμως πιστεύω πως το παρακράτος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη, Αργά ή γρήγορα θα ξαναπροσπαθήσουν να τα βάλουν με τον λαό που αντιδρά.
Η αλήθεια είναι πως στο σύνταγμα γίνονται και διάφορες εκδηλώσεις,
Κάθε βράδυ υπάρχει συνέλευση των παριστάμενων που μεταδίδετε από το δαδίκτυο και το thepressproject.gr. Και με εικόνα ΄΄η αν θες μόνο με ήχο. Δική σου η επιλογή
Αυτό που με φοβίζει είναι πως τελευταία αρχίζουν και ακούγονται ακραίες φωνές που η δημοκρατία μαε, και των ανθρώπων εκεί, λέει να ακουστούν.
Αυτό θέλει μεγάλη προσοχή μην εντέχνως παρακινηθούν οι αγανακτισμένοι σε βίαιες εκδηλώσεις και τότε παρέμβει ουσιαστικά οι αστυνομία και τότε θα γίνει το μπάχαλο και δεν θα ξαναμαζευτεί κόσμος ούτε σε απεργίες
Και το φοβάμαι αυτό γιατί υπάρχει η εκπαιδευση που έχει πάρει ο κόσμος από την τηλεόραση. Να κάνει ότι τους λένε συνέχεια.
Έτσι άρχισε και η χαλάρωση των ηθών έτσι απο την ομοφυλοφοβία πήγαμε στην (σχεδόν) ομοφυλολατρεία. Κι εννοώ΄ψ πως ενώ η κοινωνία μας το έβλεπε σαν κάτι αφύσικο και τους ομοφιλόφυλους τους είχε, κάκιστα, στην άκρη τώρα είναι τελείως φυσικό ειδικά αν κάνεις κάποιες ορισμένες δουλειά και πάλι κακώς.
Έτσι τέλος τέλος δεν βγήκε το ΠΑΣΟΚ το 2009;
Προσοχή λοιπόν για το τί ακούγατε στο Σύνταγμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου