Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Γιατί τώρα κάθαρση και στο ποδόσφαιρό;

Και μέσα σ’ όλα προσάχθηκαν παράγοντες του ποδοσφαίρου για στημένους αγώνες. Πιστεύω αν και είναι ιστορία χρόνων αυτή η ιστορία (που πάντα έμπαινε στο αρχείο) που οι μοναδικοί που την πληρώναν ήταν οι δημοσιογράφοι που ασχολούνταν με το θέμα. Ήταν και οι αμέτοχοι πρόεδροι ομάδων που αφού δεν ήταν στο κύκλωμα οι ομάδες καταβαραθρώνονταν. Δες την ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα.
Τώρα όμως που βρέθηκε η κυβέρνηση σε δύσκολη θέση προσπαθεί, κατά τη γνώμη μου, να στρέψει την προσοχή του κόσμου μακριά από την πολιτική. Και μπορεί η χούντα να πήγε τον Παναθηναϊκό στο Γουέμπλεϊ να ξεχαστεί ο λαός, λέγετε από πολλούς πως ο αγώνας με τον Ερυθρό Αστέρα δεν ήταν και πολύ καθαρός.
Τώρα για να κοιμίσουμε τον λαό συλλαμβάνουμε παράγοντες για στημένα. Λες και δεν είναι ιστορία τουλάχιστον μιας δεκαετίας αυτό. Λες και δεν κυκλοφορεί σαν ανέκδοτο «ρήση» διαιτητή «Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεο να κερδάει κι όλοι οι άλλοι να παν να γ@@@ουν»
Υπάρχει και άλλος λόγος, κατ εμέ που γίνονται όλα αυτά τώρα. Να μάθουν οι «καθαροί» ευρωπαίοι ή μάλλον να αποδείξει η κυβέρνηση που μας κατασυκοφαντούσε μόλις εκλέχτηκε πως όλοι οι Ελληνες είναι απατεώνες. Να μπει κι άλλο κομμάτι στο το παζλ της δυσφίμισης. Δηλαδή σα να τους λέει ΄κυβέρνηση μας. Κυβερνώ κάποιου που σας τρώνε τα χρήματα και είναι στον παράδεισο. Καπνίζουν αρειμανίως πίνουμε όχι τα δικά σας ποτά (ευτυχώς για την ώρα δεν απαγορεύτηκε το ούζο και το τσίπουρο) και βγάζουν χρήματα με απατεωνιές. Εεε διαλύστε τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου