Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Οι τρεις αποδείχτηκαν κότες
από τους υπόλοιπους πόσοι;

Για μια ακόμη φορά στην Αθήνα τα κάνανε μπάχαλο «οι γνωστοί άγνωστοι» οι κουκουλοφόροι ή μπαχαλάκιδες όπως ακούω να του αναφέρουν. Αναρχικοί, όπως κακώς τους λένε κάποιοι, οι προβοκάτορες, τα όργανα της εκάστοτε κυβέρνησης όπως τους λέω εγώ.
Επιτέθηκαν χθες κατά τις 4 στο Σύνταγμα. Πέσαν μάρμαρα, μολότοφ δακρυγόνα. Πολλά δακρυγόνα. Ανασυγκροτήθηκαν πάλι οι διαδηλωτές. Αρχισε η καθημερινή συναυλία, με τη συμμετοχή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και του Αλκίνοου Ιωαννίδη.
Ξανά επίθεση. Ξανά τόνους δακρυγόνα. Οι περισσότεροι διαδηλωτές φύγαν ενώ χαλαρά επεισόδια γινόταν όλο το βράδυ.
Σήμερα αναταραχή υπάρχει από το πρωί. Αναμένετε έκρηξη. Παρατεταγμένοι πολλοί αστυνομικοί στο κέντρο. Παράξενο πλήθος ακούω παντού.
Υπάρχει η απεργία σε εξέλιξη (άρα θα βγουν πάλι οι προβοκάτορες).
Άρα η κυβέρνηση τα κατάφερε προς το παρών.

Εκτός των άλλων μάζεψε και μερικούς βουλευτές. Ο κ. Ρομπόπουλος μόνος του είπε πως έγινε Ρόμπα. Η κ. Παπανδρέου στη Βουλή είπε πως «προτιμά το μαχαίρι κι όχι το πιστόλι» γι’ αυτό θα ψηφίσει. Ο κ. Αθανασιάδης πρέπει να είναι πιο ευτυχισμένος γιατί το ξεπούλημα της ΔΕΗ δε θα γίνει τώρα. Λες και κάτι θα αλλάξει αν γίνει τον Χειμώνα ή μετά από 2 χρόνια.
Μου θυμίζει πάντως η όλη κατάσταση την γιαγιά μου που όταν οι κότες φεύγαν από το κοτέτσι με το καλάμι τις μάζευε και τις έβαζε πάλι μέσα.
Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω πως δύο Ρουμελιώτες βουλευτές και 2 Μακεδονίτισσες θα σώσουν την τιμή του κοινοβουλίου (Τις τρεις γυναίκες).
Τρεις διαρκές πάντως βλέπω από το κυβερνών κόμμα. Μια που η άλλη (υποψήφια διαρροή και ίσως γυναίκα) φοβάμαι θα υποκύψει την τελευταία στιγμή. Λέτε να φύγουν και οι τέσσερις. Γιατί μη ψήφιση σημαίνει διαγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου