Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Επιτέλους ευχάριστο γεγονός
Ελλάς – Νιγηρία 2- 1

Επιτέλους νίκη για την Εθνική μας στο Μουντιάλ που διεξάγεται αυτές τις μέρες στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Στο γήπεδο του Μπλούμφονταϊν.
Και έσκασε χαμόγελο όλος Ελληνισμός. Εντός κι εκτός χώρας.
Οι εντός χώρας γιατί καταδυναστεύετε από τους ανθρώπους ΔοΝηΤη και τους εδώ διαχειριστές της (έτσι επιβεβαίωσε το πρωί ο κ. Λοβέρδος σε επίμονη ερώτηση του κ. Λυριτζή «ναι, αλλά φταίνε οι προκάτοχοι μου» είπε) και οι εκτός που ακούσαν επιτέλους μια καλή είδηση από την πατρίδα.
Μάλιστα το γκολ του Σαλπιγγίδη μας έβγαλε απο τον βυθό της ανεπίσιμης κατάταξης της δυναμικότητας των εθνικών ομάδων όλων των χωρών. Δεν είχαμε πάρει βαθμό ως χθες (Πέμπτη 17/6) αλλά ούτε καν είχαμε σκοράρει.
Και νικήσαμε με 2 -1. Το άλλο γκολ το έβαλε ο Βασίλης Τοροσίδης.
Αυτό που έχω να παρατηρίσω είναι πως σκόραραν δυο πόντιοι, (εξ ου και η κατάλιξη –ιδης)
Μάλιστα το γκολ το έβαλε ο Σαλπιγγίδης μια μέρα μετα την ανακοίνωση της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ.Δηλαδή δεν σκόραρε παίχτης του Παναθηναϊκου αλλά του ΠΑΟΚ.
Είναι ο μοναδικός επιθετικός παίχτης του ΠΑΟΚ (πλέον) τόσο σ’ αυτό το Μουντιάλ (είναι ακόμη ο Χαλκιάς και ο Μελεζάς) όπως και σ’ αυτό του ’94 που μετείχαμε (ήταν ο Αλέξης Αλέξιου ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού για όποιον τον θυμάται έτσι).
Για τα γκολ που τρώμε (άποψη μου όπως και όλης σχεδόν της φίλαθλης Ελλάδας) είναι να παίξει τερματοφύλακας ένας ακόμη ΠΑΟΚτζης. Ο Λαρισαίος Κώστας Χαλκιάς.

1 σχόλιο:

  1. Πω πωωω τι μου ξεφυγε. Ακου "ευχαριστώ γεγονός" "Ευχάριστο γεγονός" φυσικα
    Συγγνώμη. Το Word φταιει κι εγω φυσικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή