Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Μήπως πρέπει να κάνετε κι άλλη μήνυση κ. Τσίχλα;

Αυτές τις μέρες ο Σκάι έβγαλε την είδηση για την αντίδραση του επίτιμου εισαγγελέα Εφετών, κ. Αργύρη Τσίχλα.
Ο κ. Τσίχλας κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για διασπορά ψευδών ειδήσεων στην εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, και στρέφεται κατά όσων διέσπειραν ή εξακολουθούν να διασπείρουν με οποιοδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες, ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβους στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα.
Δεν αναρωτήθηκε όμως πως ενώ όλοι τους οι κυβερνητικοί κυριώς διαψεύδουν αυτό το ενδεχόμενο οι «έχοντες» βγάζουν τα κεφάλαια στο εξωτερικό και λίγοι ευτυχώς μη έχοντες πέρνουν στο σπίτι τους τα λεφτά;
Γιατί είναι αναξιόπιστοι κ. Τσίχλα
Βρήκα στο youtube την πρόσφατη, μετά την μεταγραφή της κ. Τσαπανίδου στο Σκάι στην εκπομπή που είχε και τώρα έχει ο κ. Αρβανίτης με την κ. Μπιζόγλημε με τίτλο «Πρωινή ενημέρωση», δήλωση του κ Φίλιππου Σαχινίδη: «για την είσοδο μας στο ΔΝΤ αποφάσισαν αμέσως μετά τις εκλογές.
Συγνώμη παντως για το απόσπασμα που βρήκα μια που ο χρήστης - μέλος του youtube επαναλαμβάνει πολλές φορές, σπαστικότατα, τη δήλωση του κ. Σαχινίδη να το εμπεδώσουμε απ’ ότι κατάλαβα
Αλήθεια κ Τσίχλα δεν «σηκώνουν» αγωγή όλοι αυτοί;
Τον πρωθυπουργό μας δηλαδή και όλο το οικονομικό επιτελείο.

Μας διαβεβαίωναν για το αντίθετο ενώ είχαν πάρει την απόφαση να προσχωρήσουμε.
Μετά πώς να τους πιστέψουμε και αυτούς;
Δυστυχώς εδώ που φτάσαμε μόνο με την απειλή αγωγής μπορεί να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
Οι προηγούμενοι δηλαδή. Γιατί αυτοί εδώ δεν αποδείχθηκαν ακόμη ούτε απατεώνες ούτε κλέφτες ούτε ανίκανοι.
Μόνο αναξιόπιστοι ψεύτες

1 σχόλιο:

  1. Να διορθώσω το λάθος που έκανα. Εγραψα πως η πρωινή ενημέρωση της ΝΕΤ των κ.κ. Κ. Αρβανίτη και Ρ. Μπιζόγλη αντικατέστησε την εκπομπή «Συμβαίνει τώρα» της κ Π. Τσαπανίδου. Λάθος μου. Αντικατέστησε την «Πρώτη Γραμμη¨που επίσης πήγε στον Σκάι, των κ.κ. Β. Λυριτζή και Β. Οικονόμου. Η εκπομπή της κ. Π. Τσαπανίδου, που παρουσιάζει πια το «Σκάι τώρα, «Συμβαίνει τώρα» παραμένει τη ΝΕΤ με την κ. Μαρία Σαράφογλου. Φυσικά ζητώ συγγνώμη απ όλους και κυρίως αυτούς της ΝΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή