Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Βιάζονται να τι κάνουν γαλάζιο το σκάνδαλο Siemens

Αυτό που «έπεσε» στην πολιτική σκηνή την προηγούμενη βδομάδα αγγίζει τα όρια της γελοιότητας.
Και αποκαλύφθηκε το εξής:
Ήρθε σε γνώση του προέδρου της Εξεταστικής επιτροπής για την siemens, mail που έλεγε να πληρωθεί ο cabinet man με το 50% του λογαριασμού.
Ο αποστολέας ήταν ο κ. Κάτσικας, μέλος της διοίκησης του ερασιτέχνη Ολυμπιακού και συνεργάτης του κ. Σωκράτη Κόκαλη. Απ’ τους εκπροσώπους της Siemens στην Ελλάδα.
Το mail αυτό στάλθηκε στις 11/3/08.
Οι σύμβουλοι. Δεν πιστεύω να ναι τόσο επιπόλαιος ο κ. Βαλυράκης βλέποντας cabinat man τον είπαν άνθρωπο της τότε κυβέρνησης (άνθρωπος υπουργικό συμβούλιου στα Γαλλικά).
Εγινε χαμός το έδωσαν το θέμα στην «ελευθεροτυπία» το περασμένο Σάββατο και στο «Πρώτο θέμα» την Κυριακή.
Μάλιστα οκ. Θέμος Αναστασιάδης πριμοδότησε το φύλλο με την χολιγουντιανή ταινία – μιούζικαλ Mamma mia! που γυρίστηκε στις Σποράδες (τι σύμπτωση το 2008) με την Μέρυλ Στριπ και την υπέροχη μουσική των Abba.
Αποδέχθηκε την Δευτέρα πως επρόκειτο για επιπλοποιό!!!
Έπρεπε όμως να το ‘χουν σκεφτεί πως κάτι τρέχει μια που το σκάνδαλο βγήκε στα μέσα του 2007 και ο εδώ διανομέας χρημάτων κ. Χριστοφοράκος παραιτήθηκε στο τέλος του ίδιου έτους. Ήταν τόσο μεγάλη η επιθυμία να βγει κι ένας ΝεοΔημοκράτης όμως που δεν σκεφτόταν τίποτε. Βλέπεις οι μοναδικοί που τα πιάσαν ως τώρα είναι οι Σημιτοφύλακες κ.κ Τσουκάτος και Μαντέλης, Πολλοί περιμένουμε τώρα τον ίδιο τον τάπερμαν ή διάφορα τοπικά Σημιτάκια (αν και ένας μεγάλος Σημιτοφύλακας μου έρχεται τώρα στο μυαλό.
Θα μου πείτε το «πολίτικος ή προσωπικός φίλος του τάπερμαν σημαίνει και απατεώνας; Ναι σημαίνει όπως σήμαινε γι’ αυτούς και τους τότε Συνκυβερνώντες, το καλοκαίρι του ’89, κλέφτης όταν δήλωνες φίλος του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.
Και τι τον χρεώναν; Οταν είχε πιαστεί ο κ. Λούβρης να έχει πάρει κάποιες μίζες είχε βγει να πει ευθέως, ο Ανδρεας, Ναι είναι φίλος μου.
Έτσι πάει και η αξιοπιστία αυτής της επιτροπής.
Μη βιάζεστε παιδιά θα βγουν και οι γαλάζιοι, πιστεύω ως αντιπολίτευση το ’94 – 2004 μια που ως το καλοκαίρι του 2007 που έσκασε το σκάνδαλο Siemens κυβέρνησαν μόνο δυο χρόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου