Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Να γιατί δεν τους αλλάζει ο κ. Παπανδρέου

Άκουσα το Σαββατοκύριακο πως στον ΟΤΕ είναι ακόμη διευθύνων ο κ. Βουρλούμης. Και η απορία του Νεοδημοκράτη μάλιστα βουλευτή ήταν γιατί τον κρατά αφού και στο αντίπαλο (με την κυβέρνηση) κόμμα πρόσκειται και τα δωράκια του πήρε.
Στο μυαλό μου ήρθε πως και σ’ άλλες ΔΕΚΟ και αντίστοιχες θέσεις παραμένουν διορισμένοι από την προηγούμενη κυβέρνηση.
Ως τώρα νόμιζα πω δεν τους αλλάζει ο κ. Παπανδρέου επειδή θέλει να ψάξει, επειδή δεν έχει χρόνο (λόγω της χρεωκοπίας). Και απ’ το μυαλό μου πέρασε λίγο μηπως είναι ακόμη μια ένδειξη της γενικής ανικανότητας των κυβερνόντων.
Τελικά κατά την άποψή μου είναι η πιο έξυπνη κίνηση που έκανε όλο αυτό τον καιρό. Να τους αφήσει δηλαδή στη θέση τους.
Βλέπεται στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν «πράσινα λαμόγια» στερημένα από εξουσία που ‘θέλαν να πάρουν μια κερδοφόρα θέση στον κρατικό μηχανισμό. Να προσφέρουν; ΟΧΙ να δωροδοκηθούν.
Ετσι δεν την πάτησε ο κ. Καραμανλής; Μπορεί να έκανε χίλια λάθη αλλά αυτόν που τον (και μας) στοίχησε, είναι πως πολλά γαλάζια τροκτικά έτρωγαν, έτρωγαν και σταματημό δεν είχαν.
Βέβαια σε μία περίπτωση θέλησε να κρατήσει τον ΠΑΣΟΚο , υπεύθυνο για τα έργα των Ολυμπιακών αγώνων αλλά αυτός, ο κ. Καρτάλης αρνήθηκε. Αν και ήταν εθνική υπόθεση το 2004 και είχαμε φτάσει στην τελική ευθεία (σε έξι μήνες γινόταν οι αγώνες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου