Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Άρχισαν να τους παίρνουν με τις πέτρες;

Προεκλογικά ο κ Παπανδρέου είχε πει σε κομματικό ακροατήριο, νομίζω σε προεκλογική συγκέντρωση «Θα μας πάρουν με τις πέτρες». Το επανέλαβε στην Βουλή πρόσφατα. Μάλιστα πρόσθεσε όλους: «Θα μας πάρουν με τις πέτρες, όλους».
Αρχίσαν να τους παίρνουν τον κ. Απόστολο Κακλαμάνη στην Αθήνα, την κ. Διαμαντοπούλου στον Βόλο, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα.
Και τον ίδιο τον πρωθυπουργό μας, στο Ηρώδειο και στην Τρίπολη.
Αυτά έμαθα μετά από φήμες και μισόλογα στον Σκάι (που εμπιστεύομαι πλεον για την ενημέρωσή μου όπως και τα άλλα μέσα του ομίλου).
Τα βρήκα αφού έψαξα αρκετά, ειδικά για τα γεγονότα της Τρίπολης. Οπότε μπορεί να είναι κι άλλα και δεν πήρε ούτε τη μικρή αυτή δημοσιότητα των blogs.
Είναι απίστευτο πως εξαπλώνονται όλες αυτές οι αντιδράσεις. Και είναι απίστευτο γιατι ΟΛΑ τα MEGAλα ηλεκτρονικά μέσα τα κάνουν «γαργάρα» σύμφωνα με την δημοσιγραφική Αργκό.
Δεν είναι βλέπεται είδηση, ίσως το πάθημα του πρώην προέδρου της Βουλής επειδή ήταν το πρώτο να προβλήθηκε πιο πολύ, η συμπεριφορά του Ελληνικού λαού στους κυβερνητικούς Βουλευτές.
Η αλήθεια είναι πως αν τα αναφέραν, έστω και στο τέλος, δε θα μπορούσαν να πάνε ούτε στην Βουλή. Μάλλον θα πηγαίναν αλλά θα ‘θέλαν ομπρέλα.
Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό γιατί όσο και να προσπαθούν δεν μπορούν να τιθασεύσουν την λαϊκή οργή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου