Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Πολύ μας έπρηξαν, ώρα για λίγη χαλάρωση

Χρονιά Μουντιάλ φέτος, κι εκτός της ΝΕΤ που γεμίζει όλη τη μέρα με τους αγώνες, λίγο ασχολούνται τ’ άλλα κανάλια.
Εγώ θ’ ασχοληθώ κι εδώ και σαν πράξη αντίστασης στο ότι θέλουν να μας «σκλαβώσουν» την ζωή μας μόνο στο οικονομικό. Να του αφήσουμε να κάνουν ότι θέλουν; Όχι αλλά Έλληνες είμαστε. Θέλουμε και την χαλάρωσή μας. Όσο και να μας στριμώχνουν θέλουμε την διασκέδαση μας. Την έξοδο μας. Την κοπελιά μας (το αγόρι τους οι γυναίκες) να περάσουμε καλά σε όποιο ύψος των οικονομικών μας.
Ως τον Σεπτέμβρη πιο χαλαρά λοιπόν. Όχι αδιαφορία πάντα στην Ελλάδα τα καλοκαίρια έχουν συμβεί φοβερά πράγματα.
Να ασχοληθούμε όμως λίγο με το Μουντιάλ. Ένα Μουντιάλ που ως τώρα είναι Βατερλώ των περισσότερων μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων καθως και των πιο πολλών αφρικανικών.
Να δούμε λοιπόν τι γίνεται όμιλο όμιλο (τον έβδομο κι όγδοο που τελειώνουν σήμερα αύριο):
Στον πρώτο Έχουμε το βατερλό της Γαλλίας («βάρεσαν διάλυση κιόλας) και των οικοδεσποτών κι απολαύσαμε Την Ουρουγουάη και το Μεξικό
Στον δεύτερο τον δικό μας. Η Αργεντινή του Μαραντόνα φανταστική όσο χεριάζετε και η Ελλάδα μας να παίζει μπάλα όταν τους «κράζουν» όπως είναι το χαρακτριστικό της φυλή μας. Αναμενόμενη η δύναμη της Νότιας Κορέας ενω απογοήτευση η Νιγηρία.
Τρίτος όμιλος και το πατατράκ των Άγγλων με την Ιταλική καθοδήγηση. Δεν χασαν αλλά δεν νικήσαν κιόλας. Πιο καλοί από το αναμενόμενο οι Αμερικάνοι. Κλασικοί της Γιουγκοσλαβικής σχολής οι Σλοβένοι που είναι αυτοί που κάναν την μοναδική νίκη του ομίλου κατά των Αλγερινών που ακολουθούν την μοίρα των Αφρικάνων.
Στον τέταρτο Ξεκίνησαν φουριόζοι οι Γερμανοί αλλά τους μπλόκαραν οι Σέρβοι που πρέπει να μάθουν πως δεν ανοίγουμε τα χέρια μας χωρίς λόγο μέσα στην περιοχή μας, Πολύ καλοί οι Γκανέζοι που όμως με την ισοπαλία που παραχώρησαν στην Αυστραλία «έβαλαν φωτιά» στον όμιλο.
Στον πέμπτο η Ολλανδιά (2 νίκες) κυριαρχεί το Καμερούν απογοητεύει (2 ήττες) αφήνοντας Δανία και Ιάπωνα να αγωνίζονται για μια θέση
Το ναυάγιο της Ιτάλιας δεν είναι τόσο μεγάλο στον έκτο. Απλά δεν έχουν ουτε αυτοί νίκη ούτε ήττα. Όπως και η Νεα Ζηλανδιά του ίδιου ομίλου που λένε πως είναι η χειρότερη ομάδα του τουρνουά. Εβαλε γκολ όμως και στους δυο αγώνες, Στην ίδια όμως, σε απόδοση κατηγορία, βάζω και την Σλοβακία Αξιόπιστη ομάδα του ομίλου θα έλεγα πως είναι μόνο οι Παραγουανοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου