Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Εκλογές στις 3 του Απρίλη;

Σήμερα (Τρίτη 18/1) φιλοξενούμενος του κ. Γιώργου Παπαδάκη ήταν καλεσμένος ΚΑΙ ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Κοντά σ’ όλα όσα είπε και δεν είπε και λίγα για τον χρόνο που συμμετείχε ο τέως δημοσιογράφος, τώρα άλλαξε επάγγελμα έγινε πολιτικός, έκανε ορισμένες πολιτικές προβλέψεις.
Προέβλεψε πως επόμενος γενικός γραμματέας του ΟΗΕ θα είναι ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, λέγοντας πως είναι η σειρά της Ευρώπης αυτή τη φορά μια που Ευρωπαίος γενικός γραμματέας τελευταία φορά ήταν ο Κουρτ Βαλτχάιμ. Αυστριακός που κατηγορητικέ, κατόπιν εορτής αφού τέλειωσε η θητεία του, για την δράση του στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
Προέβλεψε ακόμη την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του Ελληνικού χρέους σε συνδυασμό με εξορθολογισμό του επιτοκίου δανεισμού μας και με την έκδοση του Ευρωομολόγου.
Και το κυριότερο προέβλεψε βουλευτικές εκλογές στις 3 του Απρίλη ώστε να γίνουν με λίστα.
Αν βγει αληθινός εξηγούνται πολλά. Μας έβαλε ο πρωθυπουργός μας νωρίς νωρίς στο τούνελ αφού πήρε κάποιες διαβεβαιώσεις πως εκλεγεί γενικός γραμματέας του ΟΗΕ.
Με την ευκαιρία ν’ αλλάξει τα πράγματα που θέλουν οι «σύνεταιροί μας» ώστε να μπουν πιο βαθιά στην οικονομική ζωή του τόπου μας, με το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, να επιστρέψουν στις αμοιβές Βαλανιών οι εργαζόμενοι.
Και βέβαια να πάψουμε να είμαστε κομουνιστές, όπως πιστεύουν οι Αμερικάνοι και μας το είχε πει κατάματα ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ και σύζυγος της υπουργού εξωτερικών της ίδιας χώρας Μπιλ Κλίντον.
Βέβαια να αναφέρω πως το κομουνιστικό για τους Αμερικάνους είναι το παράνομο. Όπως Ελληνικό είναι το ακαταλαβίστικο. Εδώ σ’ αυτή την γωνιά της Ευρώπης, στο άκρο της Βαλκανικής, έχουν κομουνιστικά (γι’ αυτούς φαινόμενα) φτιαγμένα Ελληνικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου