Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ο Ολυμπιακός όπως επί Κοσκωτά

Αργία σήμερα κι ας χαλαρώσουμε γράφοντας για πιο χαλαρά θέματα. Όπως για τον Ολυμπιακό που μου θυμίζει φέτος τον Ολυμπιακό του Κοσκωτά.
Κι εξηγούμαι:
Αγοράζει ποδοσφαιριστές από ομάδες της Α’ Εθνικής και του δίνει δανεικούς σε άλλες. Αλλά δίνει και δανικούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Και γιατί μου θυμίζει την εποχή Κοσκωτά; Γιατί ακολουθούσε την ίδια πρακτική και μάλιστα όταν διέφυγε οι ποδοσφαιριστές έμειναν στις ομάδες που ήταν δανεισμένοι.
Τώρα έχουμε τον Επστάιν που αγοράστηκε από τον Ηρακλή και δόθηκε στην Κέρκυρα. Ο Σουμπίνιο από τον Εθνικό στις Σέρρες. Πρόσφατα ο Μανιάκης από τον ΟΦΗ στον Πανιώνιο για την αγορά του Μανιάτη.
Έχουμε στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών τους Βασιλόγιαννη, Νικλιτσιώτη, Βαλεριάνο, Σοϊλέδη όλους στον ΟΦΗ ίσως να μου ξεφεύγει κι κάποιος άλλος.
Αυτό που με ανησυχεί είναι πως σε αντάλλαγμα του Μανιάτη δόθηκε αντάλαγμα το σέντερ φορ της Εθνικής Ελλάδος Μήτρογλου. Να δούμε ο Μανιάτης που θα δοθεί δανεικός μια που είναι γνωστή η συμπάθια του κ. Βαλβέδε στους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Και είναι γνωστό μια που στον Γκαλίτσιο ειπώθηκε από τον ίδιο «Φύγε δανεικός να παίζεις μια που δεν σε υπολογίζω», κι ακούγεται μια για Πανιώνιο και μια για Ηρακλή να «καπαρωθεί» ο Βέλλιος. Να δούμε που θα πάει κι αυτός
Βέβαια ο κ. Βαλβέδε βελτιώθηκε από την άλλη πλευρά. Βλέπετε στην προηγούμενη θητεία του χάθηκαν για την Πειραϊκη ομάδα οι Σηφάκης και Μενδρινός, που διαπρέπουν στον Αρη. Τοτε βλέπετε τους άφηνε ελεύθερους. Τώρα οι συγκεκριμένοι διαπρέπουν στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα ο Δηφάκης είναι από τους τερματοφύλακες της Εθνικής (Τις πιο πολλές φορές ο βασικός), Ενώ ο Ολυμπιακός ψάχνει για βασικό τερματοφύλακα.
Γιατί μωρέ τον κρατάτε ακόμη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου