Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Θα τους ρίξει ο κ. Γκλέτσος

Αν το καλοσκεφτείς έχει πλάκα, με τα τόσα προβλήματα που έχει ο Ελληνας να ρίξει την κυβέρνηση ο κ. Γκλέτσος με τα καμώματα του. Οχι γιατί δεν έχει δίκιο. Μάλιστα κατά την γνώμη μου κάποιες τέτοιες κινήσεις έπρεπε να έχουν κάνει πολλοί τοπικοί άρχοντες σ’ όλη την Ελλάδα.
Και να μείνομε στην Στυλίδα. Δεν είναι δυνατόν κάποιος να πάει να καλλιεργήσει το χωράφι του, που μπορεί να πάει και 3 φορές τη μέρα (ίσως και παραπάνω αλλά μιλάμε για κανονικές συνθήκες, που να μην έχει ξεχάσει κάτι) και να πληρώνει συνέχεια διόδια. Θα μου πείτε λήξαν οι «κάρτες ελευθέρας» και τις ανανεώσαν χθες. Ναι μετά την κίνηση του κ. Γκλέτσου.
Η κυβέρνηση βέβαια πάτησε τη νάρκη που είχε βάλει ο κ. Σουφλιάς, που τροποποιώντας το νόμο Σημίτη που πλήρωνες για έναν δρόμο για να γίνει. Η τροποποίηση έγινε στο να μπορείε να πληρώνεις σ’ όποιο σημείο της Ελλάδας. Εχω πληρώσει για την Ιονία οδό έξω από τη Θήβα από Λάρισα για Αθήνα.
Θα μου πείτε έτσι κάνουν οι κυβερνήσεις; Βάζουν παγίδες σους επόμενους; Αλλο ένα Σημιτικό επίτευγμα. Δεν είχε εγκρίνει το βιβλίο της κ. Ρεπούση ο κ. Πέτρος Εύθυμου (που μιλούσε για συνωστισμό στο λιμάνι της Σμύρνης) λίγο πριν τις εκλογές του 2004;
Βέβαια η κυβέρνηση είναι άτυχη και εκλέχτηκε ο κ. Γκλέτσος που αμφισβητεί την κυριαρχία της εταιρίας κι εκτός των άλλων μιλάει σε δηλώσεις του και για κατοχή. Και για αποφάσεις που δεν πέρνει η κυβέρνηση. Λίγο άσχετο αλλά μέσα στο κλίμα της εποχής πιάνει, λόγω των οικονομικων προβλημάτων που έχει ο κόσμος.
Εκτός αυτού ο κ. Γκλέτσος εκλέχτηκε με την σημαία του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου