Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Δεν μας τα λες καλά πρόεδρε

Προχθές ο κ. Μαρινάκης δεξιώθηκε τους συντάκτες που κάνουν ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και είπε πολλά υπέροχα.
Να τα δούμε ένα ένα
Είπε ότι ο Λίνεν έκανε λάθη στον αγώνα με την Μακάμπι λες και είναι προπονητής,
Είπε πως Ο Ντιόγκο του είπε ο κ. Βαλβέδε πως δεν ήταν ο Ντίογκο που ήξερε. Μα τον προπόνησε φέτος; Κι αν τον προπόνησε δεν ήταν μόνο μερικές μέρες μετά το ματς του Ισραήλ που είχε κάνει την βλακεία στο τέλος και ουσιαστικά υπέγραψε την αποχώρησή του;
Είπε ο κ Κομνινάκης πως ότι ζήτησε ο κ. Λίνεν αποκτήθηκαν (Ρόμενταλ, Ριέρα που ήταν 2ος στη λίστα με πρώτο τον βραζιλιάνο Ντάρκο τον Χολέμπας τον Μοντεστό και τον Μιραλάς) Μάλιστα για τον Μιραλάς ενεργοποιήθηκε οψιόν αγοράς. Ενώ ήθελε τον Κιουμορτζί που ακόμη τον θέλουν στο λιμάνι.
Ο κ. Λίνεν αφήνει έναν τουλάχιστον (τον Βέλγο) ο κ. Βαλβέδε ποιον άφησε τον έναν χρόνο που ήταν στον Ολυμπιακό; Εδιωξε τον Σηφάκη τον Νιουνες κ.α.
Τώρα τι έφερε; Ποιος θυμάται; Φέτος μόνο τον Φουστέρ. Που όλοι αναρψτιέμαστε γιατί παίζει..
Ο κ. Βαλβέδε είπε θα μείνει κι άλλο γιατί είναι ευχαριστημένος. Και πρίν περάσει η μέρα έδειξε ο τωρινός Ολυμπιακός τις πραγματικές του ικανότητες. 1-1 στο Καραϊσκάκη με τον ΠΑΟΚ. Φυσικά ήταν άτυχος αφου σε 3 φάσεις είχε δοκάρι (το ένα διπλό) αλλά δεν έγινε και καμμιά άλλη ευκαιρία άξια λόγου
Ανέφερε και κάποια ονόματα που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό (Βέλιο, Παπασταθόπουλο, Μόρα, Φουρτούνη, Γεωργιάδη κ.ά.) μια που θέλει να παίζει η ομάδα με Ελληνες παίχτες (6-7 είπε). Ο κ. Βαλβέδε το ξέρει ή λόγω αυτού (του εγκεφαλικού που έμαθε) μόλις το άκουσε είχαμε τα χθεσινά χάλια; Μια που τους λατρεύει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Βλέπε Μήτρογλου και Γκαλίτσιος.
Ο Ζαϊρί βρήκε λένε ήδη την Λανς μόλις άκουσε πως ο Χαβίτο πιάνει Λιμάνι. Μυρίζεται βλέπετε θα ‘χει την τύχη του Νουνές
Μα στο πρωτάθλημα είναι μπροστά με διαφορά ο Ολυμπιακός θα αντιτείνετε. Το έχω ξαναγράψει πως όπως είναι η χρονιά χωρίς Ευρώπη αν δεν είναι τουλάχιστον πέντε βαθμούς (που τους έχει τώρα) Αλλά εκεί που δεν συγχωρείτε λάθος (όπως του χάρισαν βαθμούς ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ ενώ νικήσαν τον Ολυμπιακό) ειναι το κύπελλο.
Για ξανασκέψου το πρόεδρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου