Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Μας κάνουν όλους (του Ελληνες) Φασίστες
ΓΙΑΤΙ;

Μια που απόκτησα σήμερα πρόσβαση σε Η/Υ να βάλω σήμερα του τελευταίους μου προβληματισμούς.
Γίνεται λόγος για το φράκτη που θέλουν να φτιάξουν στον Εβρο. Πέρα απ’ την πλάκα με την οποία το είδα στην αρχή (αφού θα το πουλήσουν το οικόπεδο να μη το φράξουν;) χτύπησε ένα καμπανάκι μέσα μου.
Φράχτη; Δηλαδή κάτι σαν τείχος;
Σαν αυτό που είχε το Βερολίνο, και το γκρέμισαν πανηγυρικά; Και μετά άρχισαν όλα τα κακά της μοίρας μας; Όχι
Τείχος τείχος ναι τέτοιο φράκτη έκαναν οι Αμερικάνοι στα σύνορα με το Μεξικό, που είχαν κι αυτοί προβλήματα με τους μετανάστες. Τέτοιο φράκτη έκαναν και οι Ισραηλινοί κλείνοντας του Παλαιστινίους.
Θα μου πείτε τι να κάνουμε να τους αφήσουμε να έρχονται και να τους κρατάμε στην χώρα μας; Μπορούμε να αντέξουμε τόσο κόσμο; Αν δεν τους αφήνουμε να μένουν, να τους σκοτώνουμε;
Μα δεν θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα οι άνθρωποι μα στην Ευρώπη. Γιατί να έχουμε να κάνουμε μόνο εμείς με την αντιμετώπιση των ορδών των μεταναστών;
Το κακό δυστυχώς ξεκινά από μια υπογραφή (κι εδω;) του Σημιτη. Υπέργαψε μια σύμβαση το 2003 (Δουβλίνο ΙΙ) σύμφωνα με την οποία όσοι μετανάστες φτάνουν στην Ευρώπη γυρνούν πάλι στη ευρωπαϊκή χώρα στην οποία εισέρχονται κι εκεί αποφασίζεται τι θα απογίνουν (πολιτικό άσυλο κλπ). Αλήθεια γιατί; Δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε ο κάθε μετανάστης εκεί που θέλει να πάει; Γιατί να έχουν το προνόμιο αυτό της υποδοχής τους μόνο οι χώρες που εχουν σύνορα με μη Ευρωπαϊκές χώρες;
Το μόνο που καταφέρνουν οι Ευρωπαίοι είναι να μας κάνουν όλους εμάς φασίστες. Να μη δεχόμαστε την ελεύθερη μετακίνηση των ανθρώπων. Η αλήθεια είναι πως βλέποντας λίγο την εκπομπή της κ. Σταφανίδου την Παρασκευή λυπήθηκα την συντοπίτισσά μου κ. Άννα Βαγενά. Ενώ ήταν υπερ της πολυπολιτισμικότητας ως Αθηναία πολίτης που μένει στο κέντρο της Αθήνας (νομίζω στον Αγιο Παντελεήμονα ή Πατήσια) βλέποντας τον χαμό που γίνεται προσπαθούσε να ισοροπήσει πατώντας σε δυο βάρκες.
Και κατι άλλο αφού δεν του θέλουν εδώ (στην Ευρώπη) οι πολιτισμένοι. Να μη μπασταρδευτεί η «Αρία φυλή» με τους «αράπηδες», τους «νέγρους» τους «γύφτους» (έτσι ρατσιστικά όπως το πιστεύουν αλλά δε τα λένε). Γιατι δεν κάνουν κάτι να μίνουν στον τόπο τους; Οχι να τους δόσουν λεφτά. Αλλά να μη προκαλούν και τροφοδοτούν πολέμους εμφύλιους. Εμφύλιους και μη.
Αλήθεια γιατί θέλουν να μας κάνουν Φασίστες; Γιατί μια νοοτροπία που έχουν αυτοί (οι κεντροευρωπαίοι και βοριοευρωπαίοι) θέλουν να την προσδόσουν σε μας; Γιατι κρόδεψαν τον καημένο τον τότε πρωθυπουργό μας (Σημίτη) να μοιάζει τώρα (μετά τόσα χρόνια) το λιγότερο τον Χιτλερ μ’ αυτά που υπέγραψε; Αν και κατα την γνώμη μου ήξερε πολύ καλα τι υπέγραφε παίρνοντας το δωράκι του (προσωπικό και του αδερφού του κι οχι αντισταθμιστικά οφέλη για την Ελλάδα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου