Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Αναγκαστικά τα γράφουν (και τα λένε) όλα

Πλέον οι αποδοκιμασίες κατά των ανθρώπων της κυβέρνησης μπαίνουν και στις εφημερίδες, βγαίνουν και στα κανάλια.
Δειλά δειλά την περασμένη βδομάδα δείξαν στιγμιότυπα από τις αποδοκιμασίες στο σπίτι του Ακη στην Διανυσίου Αρεοπαγίτη. Εδειξαν και τις αποδοκιμασίες του πρωθυπουργού στην Γερμανία, Δεν έδειξαν όμως αυτές (λίγο νωρίτερα) του κ. Πρωτόπαπα σε γνωστό εστιατόριο στο Κωλονάκι από οδηγούς της ΕΘΕΛ.
Έδειξαν όμως και νωρίς (το έμαθα από την τηλεόραση κ όχι από το διαδύκτιο όπως τόσα άλλα γεγονότα) το πάθημα του κ. Παγκαλου στην Γαλλία.
Κι αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως σήμερα οι εφημερίδες το έχουν στην πρώτη σελίδα πλην δυο MEGAλων. Και η «Ελευθεροτυπία» που αρχίζει και παίρνει πλέον αποστάσεις από την χειρότερη κυβέρνηση μεταπολεμικά, ναι χειρότερη κι απ’ αυτή του Σημίτη.
Είδες όμως τι έχει κάνει το Internet στην δημοσιογραφία; Αναγκάνονται να τα βγάζουν γιατί δεν μπορούν να τα κρύψουν.
Ακούσαμε σαν φήμη μόνο τα γεγονότα της Πατρας και του Βόλου. Οπως και το πάθημα του κ Σιούφα. Ετυχε να δούμε καταρομαγμένο τον κ. Κακλαμάνη. Ακούσαμε για το πάθημα του κ, Μπεγλίτη και του κ. Παπουτσή και του Σημίτη. Αλλά είδαμε τον κ. Χαζτζηδάκη στα αίματα (ήταν κι εδώ ημέρα πορείας).
Δεν είχε σχέση με πορεία η αποδοκιμασία του Ακη αλλά την είδαμε. Να φούμε θα μας δείξουν αυτή στο σπίτι του Σημίτη;
Είδαμε το κάζο του πρωθυπουργού στην Γερμανία και αυτό του κ. Πάγκαλου στην Γαλλία. Έτσι καταλάβαμε ότι πλέον δεν μπορούν να μιλήσουν ή να παραβρεθούν εκεί που υπάρχουν Έλληνες.
Και να ξέρουν όλοι τους Ελληνες υπάρχουν παντού.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου