Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ανασχηματισμός του ΔοΝηΤη, του θαλασσοπνιγμένου,
της Ρόδου, των τιμωριών, του γέλιου και της Κατερίνας

Μας Ξενύχτησε προχθές (Δευτέρα) ο πρωθυπουργός μας. Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου. Όλη τη μέρα περιμέναμε τον ανσχηματισμό και τελικά ο κ. Πεταλωτής τον ανακοίνωσε στα Μαύρα μεσάνυχτα.
Για να αποδείξει ότι πόση αλήθεια έχει το τραγουδάκι που ερμηνεύει η Μαρία Ιακώβου στους τίτλους, η ομώνυμη σειρά του Mega; Για να μα δείξει πόσο σοφός είναι ο Ελληνικός λαός που τονίζει «όσα φέρνει η νύχτα τα βλέπει η μέρα και γελά»;
Δεν ξέρω αλλά δύο παρά είκοσι βγήκε και ανακοίνωσε τη νέα κυβέρνηση ο κ. Πετάλωτης. Ώρα με την οποία ήταν καψόνι για του δημοσιογράφους και του ηλεκτρονικού και τού γραπτού Τύπου.
Και με τον ανασχηματισμό αυτό ο πρωθυπουργός μας τα διόρθωσε όλα.
Λίγο πριν πάει στην Θεσσαλονίκη έβαλε το κ. Παπούτση υπουργό προστασίας του πολίτη επί κεφαλής δηλαδή των Μ.Α.Τ. για να «μαζέψει» κι αυτός τα μπινελίκια του απ τον διαμαρτυρόμενο λαό. Και συν τοις άλλοις να χάσει, ο λαός, κάθε καλή άποψη γι αυτόν.
Τον κ. Χρυσοχοϊδη τον έβαλε στο περιφερειακής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας.
Όσο το ΠΑΣΟΚ ήταν στην αντιπολίτευση o κ. Χρυσοχοϊδης ήταν τομεάρχης εμπορίου και διαμαρτυρόταν για την ακρίβεια. Ε τώρα ας την αντιμετωπίσει. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

Τιμώρησε την κ. Μπατζελή, που αρνήθηκε να γίνει υποψήφια περιφερειάρχης κι έβαλε στο υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης τον κ. Σκανδαλίδη. Τον κ. Μαγκριώτη όμως; τον άφησε ας αρνήθηκε κι αυτός να γίνει υποψήφιος περιφερειάρχης.
Έτσι από το ως χθες κυβερνητικό σχήμα άφησε μόνο την κ. Μπατζελή εκτός. Λες και η Κατερίνα φταίει για όλα.
Στο υπουργείο εθνικής οικονομίας τους ως τώρα υφυπουργούς του έκανε υποψήφιους περιφερειάρχες και δεν μπορούσε να τους χρησιμοποιήσει στη νέα κυβέρνηση. Έμεινε μόνο η κ. Κατσέλη έτσι την έκανε υπουργό Εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων μια που δεν υπάρχει πλέον «Εθνική Οικονομία» λόγω ΔοΝηΤη και κατήργησε το υπουργείο της.
Απέδειξε πως έχει και χιούμορ με δύο κινήσεις του.

Πέρυσι τέτοια εποχή περίπου ο κ. Λοβέρδος είχε προβλήματα στη Βέροια και τον γύριζαν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο ως να τον αναλάβουν σε νοσοκομείο της Αθηνας. Τώρα τον έκανε υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Έκανε και υπουργείο Θαλασσίων υποθέσεων, νησιών και Αλιείας με υπουργό τον κ. Διαμαντήδη. Ένα υπουργείο που πρέπει να αναλάβει όλα τα Ελληνικά θέματα μια που τα έχουν κάνει Θάλασσα.
Η κυβέρνηση έχει 48 μέλη. Φυσικά αφού πέρυσι τέτοιο καιρό ο κ. Παπανδρέου μιλούσε για μικρό και ολιγομελές κυβερνητικό σχήμα

1 σχόλιο:

  1. Ντροπη !αντι να αρνουνται να αναλαβουν κατω απο τις δεδομενες συνθηκες τα υπουργεια του ΔΝΤ και της ΕΕ,αληθεια που πηγε το υπουργειο ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή