Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Μας έκανε να ντραπούμε


Χθες ντράπηκα ως Έλληνας. Και δεν φταίει η ήττα του Παναθηναϊκού από την Κοπεγχάγη στο ΟΑΚΑ με 2 – 0. Αν και η συγκεκριμένη ομάδα ήταν η αιτία που ντράπηκα.
Ηταν το γεγονός ότι Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 5000 Ευρώ γιατί άκουσον άκουσον ποδοσφαιριστής της γνωστός με το παρατσούκλι βουτηχτής), ούρησε στην φυσούνα του Νόου Καμπ ενώ περίμενε να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκος.
Αυτό το έμαθα από το χθεσινό πρωτοσέλιδο του «γάυρου» που βάζω εδώ (πάνω δεξιά η είδηση). Στην πρώτη σελίδα το αναφέρει και ο «Πρωταθλητής» αλλά με χιουμοριστικό τρόπο. Οι άλλες εφημερίδες τον σεβαστικά ή «το γκούρλοσαν» όπως λένε στην δημοσιογραφική αργκώ όταν δεν βάζουν ένα θέμα.
Τώρα θα δούμε την αντίδραση του επίσημου Παναθηναϊκού. Γιατί άλλο είναι να είσαι στην αρχική ενδεκάδα και να μη μπορείς «να κρατηθείς» από το δέος, αν και δεν φαντάζομαι να έχει συμβεί ποτέ σε τέτοιου επιπέδου αγώνες ή θα έχει εκει που παρατάσσονται οι ενδεκάδες να βγουν στο αγωνιστικό χώρο κάποια τουαλέτα, κι άλλο να είσαι αναπληρωματικός όπως ο εν λόγω κύριος.
Φίλος οπαδός του Παναθηναϊκος που έμαθε την είδηση, γιατί εμείς οι Ολυμπιακοφρονούντες κάναμε και χθες πλακα, είπε «Και δεν του πήραν το δελτίο».
Αυτό θα πρέπει να κάνει ο κ Πατέρας αν τα εννοεί αυτά που λέει περί σοβαρότητας. Ισως επειδή ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ήταν στην τιμημένη του 2004 κι έχει μια ηλικία και δεν πρέπει να τελειώσει έτσι να σκηνοθετήσει έναν καβγά με κάποιον (μαζί του ή με τον προπονητή) να του κρεμάσει το δελτίο, ώστε να διακοπεί το συμβόλαιό του.
Γιατί αν η τιμωρία είναι η μη χρησιμοποίηση στη εξέδρα να πάει δηλαδή, γιατί στον πάγκο ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί η ομάδα τις βουτιές που ειδικεύτηκε τόσα χρόνια και μπει αλλαγή, δε θα πονέσει μια που θα κάθεται και θα βγάζει το παντεσπάνι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου