Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Σαββατοκύριακο με crash test στη Θεσσαλονίκη

Ένα Σαββατοκύριακο το χρόνο πρωταγωνίστρια πόλη στην πολιτική δεν είναι η Αθήνα. Βλέπετε είναι το Σαββατοκύριακο που ο πρωθυπουργός της Ελλάδας εγκαινιάζει την Διεθνή Εκθεση της Θεσσαλονίκης.
Είναι η ευκαιρία να εξαγγίλει τα της παροχές για την χρονιά που μόλις άρχισε. Βλέπεις η χρονιά για τις επιχειρήσεις ξεκινά το Σεπτέμβρη με το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών.
Φέτος λέει ο πρωθυπουργός μας που βρίσκεται ήδη στη συμπρωτεύουσα δεν θα εξαγγείλει τίποτε. ¨Έλλειψη χρημάτων στάση εμπορίου. Μόνο κάποια πράγματα χωρίς κόστος.
Φέτος όμως θα υπάρξει κάτι αντίθετο. Ο πρωθυπουργός θ’ ακούσει. Θέλει δε θέλει. Είναι ο λαός που θα φωνάξει. Πέντε συγκεντρώσεις λέει ετοιμάζονται για το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι φορτηγατζήδες ξεκίνησαν από χθες στην Αθήνα και αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών.
Υπάρχει και οι «δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» που ξεκινούν από την Αθήνα με στόχο να περάσουν όλα τα διόδια χωρίς να δώσουν ούτε λeπτό του Ευρώ στον κ. Μπόμπολα
Είναι και οι φίλοι του ΠΑΟΚ που έχουν πρόβλημα τόσο με τα οικονομικά τη ομάδας όσο και με οπαδούς που είναι κρατούμενοι στην πόλη.
Ολα αυτά φτιάχνουν ένα καλό κοκτέιλ, που ελπίζω όπως όλοι, να το αντέξει ο πρωθυπουργός μας και να περάσει τον σκόπελο πλησιάζοντας τον χρόνο στην διακυβέρνηση της χώρας.
Γιατί όπως βλέπω, δεδομένου οτι το βράδυ του Σαββάτου είναι και το ντέρμπυ του Αρη με τον Παναθηναϊκο, θα έχουμε τέτοια έκρηξη του λαού που δεν θα μπορέσει να μαζέψει κανείς αστυνομικός όσο σκληρός και να’ ναι. Να μην ξεχνάμε βέβαια ότι και οι αστυνομικοί είναι παιδιά του λαού. Και τα μέτρα που μας πήραν τους αγγίζουν καί αυτούς.
Οσο λοιπόν αντι (αντικομουνισμό, ΑντιΠΑΟΚ, ΑντιΑρειανισμό, Αντιφορτηγατζηδισμό κλπ ανάλογα με το ποιοι διαδηλώνουν) και να τους έχουν ποτίσει επειδή τους έχουν πάρει κι αυτούς τα μέτρα δεν τον βλέπω καλά (τον ΓΑΠ).
Μακάρι να μην βγω μάντης κακών αλλά το Σαββατοκύριακο το βλέπω τόσο ταραγμένο που δεν λέγεται.
Απ’ την Αργεντινή οι κυβερνώντες την εποχή της κρίσης, λέει, πως φύγαν με ελικόπτερο. Στην Ελλάδα δεν ξέρω με τι θα φύγουν (μάλλον με τσάρτερ) αλλά φοβάμαι οτι θα φύγουν από την Θεσσαλονίκη, καθώς είναι όλοι μαζεμένοι αφου σήμερα έχουν υπουργικό συμβούλιο (τι το θέλουν, τι να αποφασίσουν αφου εντολές εκτελούν;)
Οπως φοβάμαι πως θα βγει αληθινή η Ελεύθερη ώρα της Τετάρτης για την στιγμή που θα φύγουν. ΝΥΧΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου