Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΞΥΠΝΑ ΒΑΓΓΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Πολύ θα ήθελα, πρώτη μέρα μετά το καλοκαίρι να γράψω πως έκανα λάθος σε κάποιες κρίσεις μου, μαζί με το «καλό Χειμώνα». Αλλά να κάνω λάθος εγώ, ο κ, Κόκαλης και το, μισό τουλάχιστον Καραϊσκάκη είναι λίγο απίθανο.
Κάθισα λοιπόν το βράδυ του περασμένου Σάββατου να δω τον Ολυμπιακό εκτός έδρας με τον Ηρακλή.
Χάρηκα που ο κ. Βαλβέδε ξεκίνησε με περισσότερους Έλληνες απ’ όσους περίμενα.
Και με τον Νικοπολίδη και τον Μήτρογλου και τον Φετβατζίδη.
Τον Νικοπολίδη μια που δεν είχε άλλον αξιόπιστο και πέσαν πάνω του να μείνει ακόμη μια χρονιά, ως να μπει σιγά σιγά ο Παρτό ή, αν τελικά δεν κάνει να αγοραστεί έτοιμος γκολκίπερ για του χρόνου.
Τον Μήτρογλου μια που ο Πάντελιτς άργησε να έρθει και δεν ήταν ο κ. Βαλβέδε α[ την αρχή για να τον ξαποστίλει.
Ο Φετβατζίδης ήταν έκπληξη και ήταν η αποκάλυψη του αγώνα, που παραδόξως, για μένα, τον έβαλε στην αρχική ενδεκάδα αντί του Δανού διεθνή Ρόμενταλ.
Στο μυαλό μου ήρθε η περασμένη θητεία του στον Ολυμπιακό που έβαζε τον Γκαλίτσιο χωρίς λόγο στα πιο δύσκολα ματς
Ο Γιώργος Γκαλίτσιος δεν έπαιξε και και ο Μοντεστό που έπαιξε στη θέση του ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για τον ερυθρόλευκο τερματοφύλακα.
Αλήθεια ο Μοντεστό είναι πιο καλός από τον Γκαλίτσιο;
Όταν ο Μήτρογλου άρχισε να χάνει μια μία τις μεγάλες ευκαιρίες ετοιμάστηκε να βάλει τον ανέτοιμο Πάντελιτς. Πρόλαβε όμως κι έβαλε ένα υπέροχο γκολ. Μετά από λίγο έβαλε τον εξίσου υπέροχο Παντελής. Με μερικές προπονήσεις που έκανε έχασε 2-3 ευκαιρίες. Όχι μεγάλες αλλά έδειξε την κλάση του.
Που είσαι Λίνεν στα δύσκολα να φορτώνεις την ομάδα με 3!!! σέντερ φορ όταν έρχονται τα δύσκολα (στον αγώνας με την Μπέσα στο άδειο Καραϊσκάκη).
Προσοχή δε λέω για την ποιότητα των αλλαγών γιατί παρακολουθώντας τόσα χρόνια ποδόσφαιρο και ως ένας ακόμα «προπονητής της εξέδρας» όπως όλοι έμαθα: Καλύτερος είναι αυτός που δεν παίζει και πρέπει να γίνει αλλαγή αυτός που δεν βγήκε
Ελπίζω πάντως να μη φύγει κι ο Γκαλίτσιος να μην ευγνωμονεί τον κ. Βαλβέδε καμιά ομάδα όπως ο Άρης Θεσσαλονίκης που βρήκε τον τερματοφύλακα της Εθνικής Ελλάδος Μιχάλη Σηφάκη.
Το θέμα είναι ότι την (επόμενη πλέον βδομάδα λόγω ΔΕΘ) ο Ολυμπιακός αγωνίζεται κόντρα στην Κέρκυρα. Την ομάδα με τους περισσότερους Έλληνες (18) που που νίκησε την ΑΕΚ στην Πάτρα, με έναν πανέξυπνο Έλληνα προπονητή (Τον Μπάμπη Τεννέ). Να την δούμε και στο Καραϊσκάκη.
Και μια συμβουλή στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Επειδή αποδεδειγμένα ο κ Βαλβέδε αργεί να καταλάβει τι συμβαίνει, στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη του 2009 είχε δηλώσει πως τότε κατάλαβε σε ποια ομάδα ήρθε το καλοκαίρι του 2008, επανέφερε τον κ. Λίνεν, μια που δεν έρχεται κανείς άλλος έτσι πως είναι η ομάδα (έγινε μετά την προετοιμασία), με οποιονδήποτε βοηθό και στείλε τον Βάσκο στην Βαρκελώνη.
Άλλωστε είναι πληρωμένος ένα δυο μήνες. Η ψυχική οδύνη της απόλυσης ισοφαρίζετε με την επαναπρόσληψη από μια διοίκηση, έναν χρηματοδότη μάλλον. Που δεν τον ήθελε.
Κι αυτό γιατί μια που δεν υπάρχει φέτος Ευρώπη το νταμπλ είναι πολύ λίγο για ομάδα με τέτοιες μονάδες. Δεκαπέντε βαθμούς διαφόρα θα πρέπει να είναι ως πρωταθλητής 2010 – 11. Θα έλεγα και αήττητος αλλά έχει χάρη το κατόρθωμα του Ερνέστο στην Θεσσαλονίκη κι αυτά τα οποία, δυστυχώς. έρχονται.
Γι’ αυτό φωνάζω μ’ όλη μου τη δύναμη
ΞΥΠΝΑ ΒΑΓΓΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου