Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Φωναζουν οι ΔΝΤδες. Και;

«Μαλώνει» λέει το ΔΝΤ τα κόμματα της αντιπολίτευσης, πλην του ΛΑΟΣ πιστεύω πού «έβαλε πλάτη» να έρθουν, για την στάση τους. Τώρα το να φωνάζουν στη Νέα Δημοκρατία, ίσως να το καταλαβαίνω, μια που είναι η κατ’ εξοχήν φιλελεύθερη παράταξη στην Ελλάδα.
Το να φωνάζει όμως και στην αριστερά; Γιατί;
Βέβαια δεν πρέπει να «φωνάζει» σε κανέναν. Δεν έχουν καμμιά αρμοδιότητα. Τους φωνάξαν οι κυβερνώντες να κυβερνήσουν αντ’ αυτών που καταλάβαν οτί είναι ανίκανοι.
- Που κάναν άλλα αντ’ άλλων τους τέσσερις πρώτους μήνες.
- Που πηγαίνοντας να ζητήσουν δάνειο, μετά τους τρεις μήνες που «λεφτά υπήρχαν» φωνάζαν οτι είμαστε απατεώνες, οι πολίτες όχι οι ίδιοι που ίσως να είναι αλήθεια, και μετά είχαν το θράσος να διαμαρτύρονται για τα υψιλά επιτόκια,
Αλήθεια οι κύριοι αυτοί, οι «φον φούφουτοι» όπως είπε ο κ. Πάγκαλος που του «κούρεψε» τις αρμοδιότητες ο κ. Παπανδρέου ποιος ξέρει με ποιανού εντολή, γνωρίζουν αν τους αποδέχεται ο Ελληνικός λαός;
Στις 7 του Νοέμβρη έχουμε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Τοσο ο κ. Παπανδρέου όσο και οι άλλοι αρχηγοί της αντιπολίτευσης δόσαν το μήνυμα πως οι εκλογές αυτές είναι «δημοψήφιμα», για τον Καλλικράτη λέει ο πρωθυπουργός μας. Αλλα εννοεί πως είναι δημοψήφισμα για όλα όσα έκανε η «κατοχική κυβέρνηση» που έχουμε. Και θα το πάρει το μήνυμα απ’ τον Λαό κυρίως στις περιφερειακές εκλογές.
Και να επανέρθουμε στην διαμαρτυρία των ΔΝΤδων. Μπορεί ιδεολογικά να σκέφτομαι μπορεί να διαμαρτύρεται μόνο στη Νέα Δημοκρατία όμως δεν έχει το δικαίωμα να διαμαρτύρεται σε κανέναν. Να κυβερνήσουν τους έφεραν, αυτοί που λένε πως κυβερνούν, όχι και να ελέγξουν όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου