Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Διαιτητές ποδοσφαίρου, ακόμη μια φορά αρνητικοί πρωταγωνιστές


Πρωταγωνιστές για ακόμη μια αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής (αυτό το όνομα χρησιμοποιώ εγώ κι όχι το κακόηχο super league), έγιναν οι διαιτητές.
Κι όπως είναι φυσικό αρνητικοί.
Όλοι ασχολήθηκαν με τον κ. Κουκουλάκη εκ Ηρακλέίου που δεν έδωσε στην ΑΕΚ 4 (ολογράφως τέσσερα) πέναλτυ. Μάλιστα η ΑΕΚ έχανε ως ένα σημείο με 2 - 0 από τον Αστέρα Τρίπολης. Το τελευταίο δεκάλεπτο όμως παρά τα διαιτητικά λάθη ισοφάρισε με 2 – 2.
Μετά βγήκε ο κ. Βασιλικής στον Σκάι και είπε ότι δεν πίστευε στα μάτια του μ’ αυτά που έβλεπε.
Κι έγινε χαμός. Φωνάζει ο πρόεδρος της ΑΕΚ φωνάζουν οι ΑΕΚτζήδικων φρονημάτων εφημερίδες, φωνάζουν και οι «ανεξαρτητες». Ετσι από εδώ και πέρα οι διαιτητές θα ευνοούν τις μεγάλες ομάδες. Και δε θα μιλάει κανείς.
Μάλλον γι’ αυτό δεν τα πίστευε ο κ. Βασιλικής γιατί, αν θυμάμαι καλά όταν αυτός «σφύριζε», πότέ δεν αδικούσε τον ΠΟΚ (κυρίως τον πρώτο).
Θα μου πείτε μεγάλη ομάδα τον Παναθηναϊκό ευνόησε και ο κ. Δάλουκας την προηγούμενη Κυριακή, που σφήριξε πέναλτυ «φάντασμα» (όχι μεγάλο αλλά «φαντασματάκι») και ευτυχώς ο κ. Μαρινάκης το ανέδειξε γιατί η ομάδα του, ο Ολυμπιακός, είναι κύριος αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Και τον συμφέρει, τον Ολυμπιακό, όταν χάνουν πρωτοκλασάτες ομάδες βαθμούς.
Και το αποτέλεσμα; Την περασμένη Κυριακή δεν σφυρίχτηκες ούτε ένα πέναλτυ.
Ούτε στο Καυτατζόγλειο που μέσα στην περιοχή του Ηρακλή έγινε φάση ράγκμπι.
Το χθεσινό πρωτοσέλιδο της Match της Θεσσαλίας της τα λέει όλα (και η φωτο της ...αμφισβητούμενης φάσης που δημοσίευσε)
Λες και ο κ. Αδαμόπουλος δεν είναι από την Καβάλα αλλά από το Λος Αντζελες και ξέρει μόνο από Αμερικάνικο ποδόσφαιρο που τέτοιες φάσεις Ελληνορωμαϊκής πάλης είναι συνηθισμένες.
Αλλά τι να πεις για τον άνθρωπο που στο πρώτο τέταρτο του αγώνα είχε βγάλει κίτρινη κάρτα στου μίσούς αμυντικούς παίχτες της ομάδας που είχε την υπεροχή, της ΑΕΛ;
Αυτό που έχω να σημειώσω είναι ότι, έκτος ότι ανέφεραν και μόνο «αδικήθηκε η ΑΕΛ», την Κυριακή. Μετά τσιμουδιά σα να μη συμβαίνει τίποτε (μόνο για την πρωτοπορία του Ηρακλή, λες και δεν είναι αποτέλεσμα αυτού του πέναλτυ που δεν δόθηκε αυτή η πρωτοπορία). Οι τηλεοράσεις μάλιστα «ΕΤΡΩΓΑΝ» ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΗ. Και πήγαιναν αμέσως στην επόμενη με αποολή Λαρισαίου αμυντικου με δεύτερη κίτρινη.
Ναι την πρώτη την «έφαγε» άδικα το πρώτο πεντάλεπτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου