Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Ένα μεγάλο χτύπημα στην ακρίβεια από την «Αυριανή»


Τελευταία μιλάνε όλοι για την ακρίβεια. Εγώ μιλάω εδώ και πολλά χρόνια, από το 2002 κατ’εμέ υπάρχει.
Ξανάγραψα στις 4-2 για τις προσπάθειες τις ανεπιτυχείς προσπάθειες της Κυβέρνησης Σιμίτη (όχι ότι ήθελε) να κρατήσει τις τιμές σε λογικά επίπεδα κουνώντας υπουργό τον κ Κουλούρη.
Ο Σιμώνας λοιπόν «πήρε σβάρνα» τις λαϊκές κυνηγώντας τις τιμές που άρχισαν να παίρνουν τα ύψη.
Κι αυτό το ξανάγραψα, η ακρίβεια δεν ήταν εκεί αλλά μέσα στα Super Market που απαγορεύονταν οι κάμερες που είχε μαζί του πάντα ο υπουργός. Φυσικά δεν έκανε τίποτε. Η ακρίβεια γιγαντώθηκε. Όλα πήραν την ανηφόρα, σε αντίθεση με τους μισθούς. Τώρα την ανακάλυψε και το ΠΑΣΟΚ (στα Super Market).
Υπάρχει λύση, και την έχει ακούσει πριν αρκετό καιρό από τον νομάρχη Πειραιά κ. Σγουρό. Διαπόμπευση. Έχει πει: «Διευθυντής μεγάλου Super Market, μου είπε. Για πρόστιμο βάλτε μου όσο θέλετε. Μη το ανακοινώνεται όμως. Όπως και το γιατί». Να λοιπόν η λύση.
Με χαρά είδα σήμερα το πρωί εφημερίδα, δυστυχώς όχι μεγάλης κυκλοφορίας, να γράφει για την ΦΑΓΕ. Και μάλιστα πρώτο θέμα.
Φυσικά, όπως και πολύς κόσμος, να ακουμπίσω τα προϊόντα αυτής της Φίρμας. Και θα τα παρακολουθώ με κάθε ευκαιρία.
Υπάρχει κι άλλη ιδέα που τη βρήκα εγώ πολύ καλή. Αυτές οι ειδήσεις (μόνο σαν τίτλοι να γίνονται Ρεκλάμες, όπως κάνει ο ΟΠΑΠ στα τυχερά του παιχνίδια. Και ίσως, για να αποφευχθεί η όποια άρνηση (μαλλον είναι παράνομη η άρνηση αυτή) δημοσίευσης της διαφήμισης μπορεί να ενσωματωθεί στις διαφημίσεις τζόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου